× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Καμιά νέα δομή, ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή!»

Κατά της Καράβας και η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2020

«Καμιά νέα δομή, ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή!»

Κατά της δομής της Καράβας που σχεδιάζει η κυβέρνηση τάσσεται και η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, επισημαίνοντας το βάρος που έχει δεχτεί το Νοσοκομείο από τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες που ήδη διαμένουν στο ΚΥΤ Μόριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Σήμερα δια στόματος Πρωθυπουργού ακούσαμε ότι ξεκινούν άμεσα τα έργα για την νέα κλειστή δομή στην Καράβα! Δήλωσε ότι τώρα τα σύνορα φυλάσσονται!  Δηλαδή;  σταμάτησαν ή μειώθηκαν οι αφίξεις; Τότε γιατί ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται με μαθηματική πρόοδο;  Απαξιώνει να ακούσει την φωνή του Λεσβιακού λαού που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού, αφήνοντας την υπόλοιπη Ελλάδα στην ασφάλεια της απόστασης!   Του Λαού,  με Λάμδα κεφαλαίο,   που τάισε, έντυσε  και φιλοξένησε τους χιλιάδες ανθρώπους, πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στο νησί μας!

       Ως νοσοκομειακοί έχουμε δεχτεί το μεγαλύτερο βάρος  μαζί με τους κατοίκους της Μόριας. Έφτασε το νοσοκομείο μας να εξυπηρετεί τον διπλάσιο αριθμό ασθενών , με το ίδιο και λιγότερο προσωπικό και το μόνο που παίρνουμε από τους υπεύθυνους είναι υποσχέσεις για ενίσχυση του προσωπικού με προσλήψεις. Αντιθέτως αποδυναμωνόμαστε με τις συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

     Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις, η τωρινή και η προηγούμενη είναι εκείνες που πρέπει να αναλάβουν πια τις ευθύνες τους!  Είναι η ώρα  που πρέπει να συντονιστούμε με τους υπόλοιπους φορείς και τα σωματεία του νησιού, η ώρα που η φωνή όλων μας θα γίνει μία για  να απαιτήσουμε: Καμία νέα δομή ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή, ούτε στην Καράβα ούτε πουθενά πάνω στο νησί και να κλείσουν αυτές που υπάρχουν!                                                                                                        Να καταργήσουν την συμφωνία Ελλάδας –Ε. Ε. – Τουρκίας, που τους εγκλωβίζει στα νησιά μας!                                                                                           Πρέπει να σταθούμε απέναντι στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει το νησί μας σε μια απέραντη φυλακή ψυχών!                                             Απέναντι στα σχέδια του ΝΑΤΟ  και της Ε.Ε. που θέλει να γίνουμε το πλυντήριο για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δημιουργούν οι δικοί τους πόλεμοι!

    Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντιδράσουμε στα σχέδια τους όταν προσπαθήσουν να τα υλοποιήσουν!»

    

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερώθηκαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερίδα από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εβγαλε μαχαίρι και τον δάγκωσε...

Συνελήφθη 24χρονος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση