× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και χρυσό και ρεκόρ και όριο η Φιάσκα!

Η Μυτιληνιά αθλήτρια κέρδισε τα 10χλμ βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, με σπουδαία επίδοση, που της εξασφαλίζει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναιρόμπι

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 14/3/2020

Και χρυσό και ρεκόρ και όριο η Φιάσκα!

Σπουδαία διάκριση πέτυχε η Όλγα Φιάσκα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στα 10 χλμ, που πραγματοποιήθηκε στο Ιβάνο Φράνκβιστ της Ουκρανίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας απίστευτη θέληση για τη νίκη και με εξαιρετική στρατηγική στην κούρσα της, η Μυτιληνιά αθλήτρια τερμάτισε πρώτη σε χρόνο 47.38, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (48.31) στην ίδια απόσταση. Παράλληλα, «τσέκαρε» το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Ναϊρόμπι της Κένυας, τερματίζοντας σχεδόν 3 λεπτά κάτω από το όριο πρόκρισης (50.30). 

Η Φιάσκα άφησε στη 2η θέση την Songül Koçer από την Τουρκία και στη 3η θέση την Daryna Kasyan από την Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο segas.gr, η πρωταθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού επεσήμανε: «Είχε αρκετό κρύο και αέρα, ωστόσο ήταν ένας αγώνας, που μου άρεσε πολύ. Είχα μεγάλη υποστήριξη από την ελληνική ομάδα κι αυτό με βοήθησε. Η διαδρομή ήταν δύσκολη, ωστόσο ήταν ανάλογη με αυτή που προπονούμαι στην Ελλάδα, οπότε κατάφερα να αντεπεξέλθω».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ