× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δωρεές μέσων ατομικής προστασίας στην Πυροσβεστική

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/4/2020

Δωρεές μέσων ατομικής προστασίας στην Πυροσβεστική

Μέσα ατομικής προστασίας, γάντια και μάσκες μίας ή πολλαπλών χρήσεων, μαζί με θερμόμετρα, δώρισαν προς την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Β. Αιγαίου διάφοροι φορείς, τους οποίους ευχαριστεί δημόσια με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, πρωτοβουλία για τις δωρέες ανέλαβαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μυτιλήνης, η τοπική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ηλιακτίδα», το Ι.Κ.Α. Μυτιλήνης, καθώς και ιδιώτες επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Διανύοντας μία από τις πιο κρίσιμες και δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο, δεδομένα ανατρέπονται, βεβαιότητες καταργούνται, η ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις αναπροσαρμόζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι όμως συγκυρίες σαν αυτήν που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης προσφοράς και αλληλεγγύης. Είναι στα δύσκολα που οι άνθρωποι στέκονται ουσιαστικά ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι απέναντι. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά ανθρώπους και φορείς, οι οποίοι, κατανοώντας τις ελλείψεις που υπάρχουν σε Μέσας Ατομικής Προστασίας, καθώς φυσικά και την επισταμένη ανάγκη για προφύλαξη της υγείας των υπαλλήλων μας, των οικογενειών μας και κατ’ επέκταση όλων των τοπικών κοινωνιών, προχώρησαν σε δωρεές Μ.Α.Π. (γάντια, μάσκες μίας και πολλαπλών χρήσεων, θερμόμετρα) προς την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μυτιλήνης και τον Πρόεδρό του κ. Βαλτά, την τοπική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ηλιακτίδα» και την Πρόεδρό της κ. Βασιλική Ανδρεαδέλλη, το Ι.Κ.Α. Μυτιλήνης και τη Διευθύντριά του κ. Ελεονώρα Μανιάτη, καθώς και ιδιώτες επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν – προς μεγάλη τους τιμή – να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Όλα τα Μ.Α.Π. που συγκεντρώθηκαν έχουν ήδη αποσταλεί σε όλες τις Υπηρεσίες και Κλιμάκια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, Καλή Ανάσταση και γρήγορη έξοδο από την περίοδο κρίσης που διανύουμε.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Χορηγούνται από ακτοπλοϊκές εταιρίες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την μετάβαση των νεοδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις περιοχές ανάληψης υπηρεσίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερώθηκαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερίδα από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εβγαλε μαχαίρι και τον δάγκωσε...

Συνελήφθη 24χρονος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου