× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέος συντονιστής εκτάκτως στην 1η ΤΟΜΥ Λέσβου

Ο Γιώργος Κόκορης στο τιμόνι, μετά την παραίτηση του Στρατή Γιαννίκου

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 16/4/2020

Νέος συντονιστής εκτάκτως στην 1η ΤΟΜΥ Λέσβου

Τη λειτουργία της 1ης ΤΟΜΥ Λέσβου συντονίζει εκτάκτως ο Γενικός Ιατρός, κ. Κόκορης Γεώργιος, μετά την παραίτηση του κ. Γιαννίκου Ευστρατίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 1η ΤΟΜΥ Λέσβου, που είναι δημόσια δομή Υγείας λειτουργεί στο κτήριο του ΙΚΑ και του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης (πρώην ΠΕΔΥ) στην Επάνω Σκάλα.  

Από την ΤΟΜΥ μπορεί κάποιος σύμφωνα με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, που υπαγόμαστε, μπορούν οι πολίτες να διαλέξουν τον οικογενειακό γιατρό της προτίμησής τους, ο οποίος παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα γιατί γνωρίζει το ιστορικό, τις ανάγκες και το περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας του ασθενή που έχει αναλάβει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα με ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου κατήγγειλε το γεγονός ότι στις 26 Μαρτίου η 2η ΥΠΕ αποφάσισει ότι ο Γενικός Ιατρός υπεύθυνος της υποδοχής των επειγόντων του ΚΥ Μυτιλήνης, θα «μοιραστεί ταυτόχρονα» στο Νοσοκομείο «και για 3 ώρες στην ΤΟΜΥ που συστεγάζεται στο ΚΥ Μυτιλήνης, για το πρωινό του ωράριο.  Επιπρόσθετα είχε αποφασιστεί, όπως λέει η Ένωση, «ο ίδιος ιατρός ο οποίος τυγχάνει να είναι και από τους προαναφερθέντες καταγγέλοντες, να μοιράζεται τις εφημερίες του μεταξύ των δύο μονάδων.  Σύμφωνα με νέα ενημέρωση όμως το ζήτημα λύθηκε από τη 2η ΥΠΕ. 

Πληροφορίες

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο οι εγγεγραμμένοι του κ. Κόκορη, όσο και οι πρώην εγγεγραμμένοι του κ. Γιαννίκου, καθώς και μη εγγεγραμμένοι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας τους στο τηλέφωνο της 1ης ΤΟΜΥ Λέσβου: 22510 21186, ή στο e-mail: [email protected]

 

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση