× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κίνητρα» πίσω από την Ένωση Γιατρών βλέπει η Ε. Μανιάτη

Η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης καταγγέλλει, αλλά οι ελλείψεις παραμένουν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2020

«Κίνητρα» πίσω από την Ένωση Γιατρών βλέπει η Ε. Μανιάτη

Κίνητρα και σκοπιμότητες βλέπει από πλευράς Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης Ελεονώρα Μανιάτη, στην καταγγελία της συνδικαλιστικής Ένωσης για τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας που έχει ξεμείνει χωρίς παθολόγο ή γενικό ιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα η κ. Μανιάτη αναφέρει: «Σε μία περίοδο κατά την οποία οι γιατροί και οι νοσηλευτές, όλο το προσωπικό του ΕΣΥ δίνουμε σκληρό αγώνα απέναντι στις προκλήσεις από τον COVID 19 για τον τόπο και την πατρίδα μας αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα,η άφαντη εδώ και πολλούς μήνες Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ανακάλυψε ξαφνικά ότι υπάρχουν προβλήματα στη Μονάδα Υγείας της Επάνω Σκάλας! Επανέρχονται λοιπόν με δεύτερη ανακοίνωση τους σε μικρό χρονικό διάστημα , όχι για να διεκδικήσουν λύσεις αλλά για να επαναλάβουν ότι το πρόβλημα τους είναι η ``κακή διοίκηση'' του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης. Με περίσσεια υποκρισία χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα κατηγορούν την διοίκηση του κέντρου υγείας Μυτιλήνης για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά όταν οι ίδιοι με την στάση τους στρέφονται κατά της συναδέλφου τους που συντονίζει χωρίς προηγουμένως καμία προσπάθεια να ενημερωθούν και να συμβάλουν εποικοδομητικά.Προφανώς το πρόβλημα της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου δεν είναι...τα προβλήματα αλλά η συντονίστρια γιατρός του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης. Δεν πειράζει,τους καταλαβαίνουμε όπως και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας που γνωρίζει από πρώτο χέρι το επίπεδο εξυπηρέτησης από τη Μονάδα μας.

Δυστυχώς για την Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ,το γεγονός ότι ουδέποτε τα τελευταία χρόνια στράφηκε κατά διοίκησης Κέντρου Υγείας της Λέσβου, πολύ δε περισσότερο δεν στράφηκαν κατά συντονιστή γιατρού σε εποχές κατά τις οποίες πράγματι ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ γιατροί στη  μονάδα μας, αλλά επιλέγει να το κάνει τώρα που έχουμε γιατρούς αρκετών ειδικοτήτων, αυτό αν μη τι άλλο δείχνει και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα. Δυστυχώς για τους συναδέλφους η κοινωνία μας είναι μικρή και βγάζει τα συμπεράσματα της .Το ότι μέχρι τώρα επιλέξαμε να μην απαντούμε στην Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, καθώς για όλους εμάς στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης μοναδική μας προτεραιότητα είναι ο συνεχής αγώνας μέρα και νύχτα δίπλα στον πολίτη που μας έχει ανάγκη ,αυτό να ξέρουν δεν συνιστά αδυναμία από πλευρά μας. Κάθε άλλο μάλιστα,η προσπάθεια του bullying σε βάρος μας με το μανδύα του συνδικαλισμού και η στοχοποίηση μας, δεν θα μείνει στο εξής αναπάντητη.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Με κινητοποίηση θα υποδεχθούν οι γιατροί τον υπουργό Υγείας

Ο Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ανακοίνωσε στάση εργασίας για την Τρίτη 30 Απριλίου και καλεί σε κινητοποίηση
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης

Από το Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης, το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά Χανίων
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΥΓΕΙΑ

«Υποδοχή» στον Αδωνι ετοιμάζει το Εργατικό Κέντρο

Καλεί σωματεία και φορείς να θέσουν αιτήματα και διεκδικήσεις
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εδωσαν τρόφιμα σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Δράση στον Δήμο Δυτικής Λέσβου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

40 μικροί «λογοτέχνες»

Στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξι μήνες σε αναστολή γιατί… άνοιξαν λάκκο σε αρχαιολογικό χώρο

7 άτομα καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης για «εργασίες» στου Απελή