× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι διακοπές μας... αλλιώς!

Ναταλία Γερμανού, Στέλιος Ρόκκος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Αυτιάς, Χριστόφορος Μερούσης, αλλά και Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστούν στην τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 10/6/2020

Οι διακοπές μας... αλλιώς!

Την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, παρουσία εκπροσώπων αρκετών φορέων. Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά της Λήμνου, της  Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας, αλλά και των μικρότερων όπως τα Ψαρά, οι Οινούσσες, οι Φούρνοι και η Θύμαινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημιουργήθηκαν συνολικά 6 τηλεοπτικά σποτς και αντίστοιχα ραδιοφωνικά, τα οποία από σήμερα θα αρχίσουν να «παίζουν» στο διαδίκτυο και τις επόμενες ημέρες σε σταθμούς περιφερειακής αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Πρόκειται για σποτς που ετοιμάστηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, στοχεύοντας στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού.

Πρωταγωνιστές τους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, άνθρωποι των νησιών που είναι γνωστοί από τον ευρύτερο χώρο της showbiz και συγκεκριμένα τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το τηλεοτπικό σποτ της Λέσβου επιλέχθηκε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, ενώ για το αντίστοιχο της Λήμνου ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Στο σποτ της Χίου πρωταγωνιστεί ο μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης, στης Σάμου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ενώ στης Ικαρίας η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Επιπρόσθετα, δημιουργήθηκε και ένα έκτο τηλεοπτικό σποτ συνολικά για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιμή Ντενίση, που μάλιστα πριν την πανδημία προγραμμάτιζε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο νησί της Λέσβου.

Ο κ. Μουτζούρης τους ευχαρίστησε θερμά για το γεγονός ότι δέχθηκαν να συμμετέχουν στην καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου αφιλοκερδώς, προβάλλοντας ουσιαστικά τα νησιά από τα οποία κατάγονται σε ένα ευρύτερο κοινό και μάλιστα προσεχώς μέσα κι από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την παρουσίαση της καμπάνιας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κ. Νίκος Νύκτας, που στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές κάθε νησιού ξεχωριστά, τονίζοντας την πολιτιστική τους ταυτότητα, τα παραδοσιακά τους προιόντα, αλλά και τα σημεία αναφοράς τους στο χρόνο. Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη βρισκόταν και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλας, που στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, επισημαίνοντας πως το αν η καμπάνια είναι καλή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, δηλώνοντας ωστόσο κολακευμένος από την πρόταση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και συγκεκριμένα του Κώστα Μουτζούρη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσωρινή δικαίωση για 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ

Παραμένουν στη θέση τους με προσωρινή διαταγή
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Θα σεβαστούν οι πολίτες της Μυτιλήνης την πεζοδρόμηση της Ερμού;

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Προβληματισμοί, διαφωνίες και συμφωνίες εκφράστηκαν σε σχέση με την κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου