× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κέρδισαν το τζακποτ Ερμής και Αθληση

Άνοδος μέσω κλήρωσης σε Α2 γυναικών και Β' Εθνική ανδρών για τις πρωταθλήτριες ομάδες της Λέσβου στο βόλεϊ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2020

Κέρδισαν το τζακποτ Ερμής και Αθληση

Η τύχη χαμογέλασε δίπλα στις πρωταθλήτριες Λέσβου του βόλεϊ, που έπιασαν κυριολεκτικά το τζακποτ της ανόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανδημία άλλαξε πολλά και στον αθλητισμό, με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να βάζει στην κληρωτίδα τις πρωταθλήτριες ομάδες των νησιών για μια θέση σε Α2 γυναικών και Β' Εθνική ανδρών, σήμερα στα γραφεία της, σε μια διαδικασία που την παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι εκπρόσωποι των ομάδων. 

Στους άνδρες η Άθληση ήταν η μεγάλη τυχερή, αφού είδε το δικό της μπαλάκι να βγαίνει στον Ι Όμιλο της Β' Εθνικής, αφήνοντας με την ελπίδα τον Ερμή Σύρου.

Στις γυναίκες χαμογέλασε ο Ερμής Παμφίλων, που προβιβάζεται στην Α2 γυναικών, αφού κέρδισε στην κλήρωση Α.Μ.Σ. Ζευς και Ροδίων Αθλησις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το μπάσκετ λοιπόν και οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες του βόλεϊ στο νησί μας θα εκπροσωπήσουν τη νέα περίοδο τη Λέσβο στις εθνικές κατηγορίες. 

Βέβαια, τώρα αρχίζει ένας αγώνας δρόμου για όλους, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης -ενα και μοναδικό σε όλο το νησί-καλείται να φιλοξενήσει αγώνες σε τέσσερις διαφορετικές εθνικές διοργανώσεις. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ