× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

10 χρόνια SportLesvos.gr

Μια δεκαετία γεμάτη με σχεδόν 20.000 άρθρα, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αθλητικές εκδηλώσεις, πρωτοποριακές διοργανώσεις και μοναδικά ντοκιμαντέρ

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 6/7/2020

10 χρόνια SportLesvos.gr

Ιούλιος ήταν. Του 2010. Μέρα δεν θυμάμαι, να σας πω την αλήθεια. Εμείς το δουλεύαμε από καιρό, εξάλλου. Πάντως μέσα στην πρώτη εβδομάδα εκείνου του μήνα αρχίσατε δειλά-δειλά να το επισκέπτεστε κι εσείς. 10 χρόνια μετά, το www.sportlesvos.gr παραμένει εδώ, ζωντανό, στις αθλητικές επάλξεις, στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών μας, στο πλάι των ομάδων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτά τα 10 χρόνια τα ζήσαμε όλα. Μεγάλες χαρές, τεράστιες αθλητικές επιτυχίες, δυνατές απογοητεύσεις, εντάσεις, τσακωμούς, αντιδικίες, «χτίσαμε» όμως και γερές φιλίες, μαζί με μια ιδιαίτερη σχέση μαζί σας. Το φίλαθλο κοινό της Λέσβου και όχι μόνο. Εσάς, που στηρίζετε από το ξεκίνημα αυτή την προσπάθεια και μας έχετε κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Μια δεκαετία γεμάτη. Με σχεδόν 20.000 άρθρα, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αθλητικές εκδηλώσεις, πρωτοποριακές διοργανώσεις, μοναδικά ντοκιμαντέρ και λίγο… ανταγωνισμό. Με διάφορες –φιλότιμες και μη- προσπάθειες, συχνά – πυκνά, που ερχόντουσαν με… φόρα και έβρισκαν τοίχο! Κανένας και τίποτα δεν κατάφερε ποτέ να κοιτάξει στα μάτια το «SL» και κυρίως να αντέξει στο χρόνο. Γιατί, αν κάτι σε κάνει επιτυχημένο σε αυτό το χώρο, είναι πρωτίστως η διάρκεια.

Τούρτα γενεθλίων δεν ετοιμάσαμε. Αν φτιάχναμε όμως, το ότι θα περιείχε διψήφιο αριθμό κεριών, είναι από μόνο του συγκινητικό. Για εμάς που το ζούμε από μέσα, αλλά και για εσάς που έχετε κάνει την περατζάδα από το σάιτ, καθημερινή σας συνήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

10 λοιπόν. 10 με τόνο!

Κι όμως είμαστε ακόμα εδώ…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ