× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με κατάνυξη η Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ

Στη μνήμη της μακαριστής Καθηγουμένης Ευγενείας Κλειδαρά

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 7/7/2020

Με κατάνυξη η Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ

Με κάθε σεβασμό,κατάνυξη  και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε και φέτος η μνήμη της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, Ευγενίας Κλειδαρά, η οποία συμπτίπτει με επέτειο ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ραφαήλ.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, τελέστηκε ιερά αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, κτίτωρ της οποίας ήταν η μακαριστή Ηγουμένη Ευγενεία.
Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Γέροντας Νίκων εκ της Σκήτης Ξενοφώντος, της Ιεράς Καλύβης των Αγίων Αποστόλων του Αγίου Όρους συνοδεία και ιερέων της Μητρόπολης Μυτιλήνης. Αρκετοί ήταν οι πιστοί που συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία τιμώντας τη μνήμη της Ηγουμένης Ευγενείας, το έργο της οποίας συνεχίζει η Καθηγουμένη Ταβιθά με την αδελφότητα της Μονής..

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ