× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και «πυρά» Χήρα για το... facebook του Βέρρου!

Φωτιές άναψε η τοποθέτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου για τα... δηλωμένα και τα... αδήλωτα τετραγωνικά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/7/2020

Και «πυρά» Χήρα για το... facebook του Βέρρου!

Μια δημοσίευση του Ταξιάρχη Βέρρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετή για να στρέψει πάνω του τα βέλη της αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Μετά την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήρθε μία ακόμα από την παράταξη «Ξεκινάμε» του Νίκου Χήρα, στην οποία γίνεται λόγος ως και για «εργαλειοποίηση της Υπηρεσίας Δόμησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής Νίκος Χήρας, απεθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, σημειώνει πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Κατηγορεί, δε, τον Ταξιάρχη Βέρρο ότι «η άρνηση σας να εφαρμόσετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου για άνοιγμα του Stage 2 αποτέλεσε την κερκόπορτα της άκρως ανησυχητικής κατάστασης που φαίνεται να διαμορφώνεται στην τοπική κοινωνία της Πέτρας και του Μολύβου».

Καταλήγοντας, ο κ. Χήρας αναφέρει: «Προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από το αδιέξοδο σας, που βρεθήκατε ως συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, έρχεστε σήμερα να δηλώνετε με περρίσιο θράσος πως θα προβείτε στην εργαλειοποίηση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου μας. Αλήθεια κ. Δήμαρχε ακολουθήσατε τις ίδιες νομότυπες διαδικασίες και για την επιλογή από μέρους σας της ιδιοκτησίας στα Μεγάλα Θέρμα ως προσωρινού χώρου φιλοξενίας των μεταναστών;»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ