× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πάτησε τον Αχινό,11/7/2020

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/7/2020

Πάτησε τον Αχινό,11/7/2020

H Δημοτική Αρχή της γειτονικής Χίου, παραδίδει μέχρι τις 21 Ιουλίου 10 νέες παιδικές χαρές που στήθηκαν εξ αρχής με χρήματα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Παιδικές χαρές με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην Ευρώπη, με ορισμένα κομμάτια των κατασκευών να διαθέτουν εγγύηση που φθάνει την 20ετία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Μυτιλήνη τα αντίστοιχα χρήματα του προγράμματος «Φιλόδημος» τα επιστρέψαμε πίσω δηλώνοντας ανερυθρίαστα ότι δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Και αντί παιδικών χαρών για τα παιδιά του Δήμου Μυτιλήνης που δεν διαθέτουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ο Δήμαρχος Στρατής Κύτελης φωτογραφίζεται να κρατά τη σκάλα του ηλεκτρολόγου που αλλάζει λάμπες στο Μακρύ Γιαλό. Και να δηλώνει…. «συνεχίζουμε με έργα»!

Τι να πει δηλαδή, ότι άλλαξε τα φώτα στον τόπο;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ