× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κλίνη ζωής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Η δημιουργία και η λειτουργία μιας επιπλέον κλίνης ΜΕΘ υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα από το Γιώργο Καμπούρη, παρόντος του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/7/2020

Κλίνη ζωής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σύμβαση διαμόρφωσης εγκαταστάσεων και παροχής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την ανάπτυξη μιας επιπλέον κλίνης ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, υπέγραψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα στο Υπουργείο Υγείας, ο Διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Καμπούρης παρουσία του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έργο καλύπτεται πλήρως από τη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος, για την πανδημία Covid-19.

«Το αποτέλεσμα, της επιλογής του νοσοκομείου Μυτιλήνης, μεταξύ 15 άλλων νοσοκομείων αποτελεί συνδυαστική απόρροια στόχευσης της Διοίκησης σε ενέργειες ουσιαστικής αναβάθμισης - βελτιστοποίησης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της άμεσης ανταπόκρισης-συνεργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Υπουργείο Υγείας» σημειώνει με δήλωση του ο κ. Καμπόυρης. Και συνεχίζει: «Την ιδιαιτέρως κομβική περίοδο που διανύουμε λαμβάνοντας υπόψη την υπό εξέλιξη πανδημία, τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικής- παραμεθορίου περιοχής της Λέσβου αλλά και την αύξηση ζήτησης υπηρεσιών υγείας από τον εγχώριο αλλά και τον προσφυγικό - μεταναστευτικό πληθυσμό είναι προφανές ότι η υλοποίηση τέτοιου είδους ενεργειών κυρίως λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία ικανοποίησης - ασφάλειας στο κοινωνικό σύνολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και καταλήγει ο κ. Καμπούρης: «Προτεραιότητα μας είναι η χάραξη - υλοποίηση νέας στρατηγικής παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στα πλαίσια αποκόμισης πολυπαραγοντικού οφέλους».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Διευθυντής Τεχνικών Δωρεών του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Θεόδωρος Μαραβέλιας και οι Διοικητές της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Στάθης και κ. Χρήστος Ροϊλός.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΒΙΒΛΙΟ

H Nάσια Δαφιώτη στο Βook and Αrt

Το Σάββατο 27 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ