× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

600 μερίδες φαγητού στους «ξεχασμένους» των καμένων

Ο Κ. Πολυχρονόπουλος από την Κοινωνική κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος» με την βοήθεια γυναικών της Μυτιλήνης και των εθελοντών της ομάδας «Κανένας Μόνος» μαγείρεψαν και συνέλεξαν τρόφιμα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/9/2020

600 μερίδες φαγητού στους «ξεχασμένους» των καμένων

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε το μαγείρεμα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από την Κοινωνική Κουζίνα «o άλλος άνθρωπος» που ήρθε από την Αθήνα στη Μυτιλήνη προκειμένου να μαγειρέψει και να διανείμει τρόφιμα στους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας. Με τη βοήθεια ντόπιων γυναικών που συγκέντρωσαν όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι,πελτέδες, ελαιόλαδο κ.α. στήθηκε το καζάνι του μαγειρέματος στην Πλατεία Σαπφούς.Μετά το τέλος της παρασκευής το φαγητό των 600 μερίδων μπήκε σε δοχεία και μοιράστηκε μαζί με νερό στους «ξεχασμένους» των καμένων της Μόριας.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ