× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό για το ΚΥΤ»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Δημοσθένη Χατζηγιάννη για τη Νέα Δημοκρατία, τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και… τον κορονοϊό

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 8/10/2020

«Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό για το ΚΥΤ»

Για την αλλαγή πλεύσης της Δημοτικής Αρχής Κύτελη σε ό,τι αφορά τη δημιουργία νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης ενάντια στο προσψρινό ΚΥΤ του Καρά- Τεπέ που «θα γονατίσει την περιοχή και τα παρακείμενα χωριά» μίλησε μεταξύ άλλων στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99». Μάλιστα στη συνέχεια ανέφερε «να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό», καθώς ο ίδιος είχε συστρατευτεί εξαρχής και προεκλογικά με τη «γραμμή της ΝΔ» για τη δημιουργία ενός μικρού κλειστού τύπου ΚΥΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε πως είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, κατά την οποία ήταν ασυμπτωματικός, αλλά ο ίδιος μόλις έμαθε για το αποτέλεσμα ενημέρωσε αμέσως γνωστούς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, επισημαίνοντας ότι η εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας είναι η λύση.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι προχωρούν οι διασπάσεις των ενιαίων νομικών προσώπων των δύο ενιαίων δήμων, αποδοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι εφικτή η μεταξύ τους συνεννόηση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι θα επαναφέρει την πρότασή του, κάποια ζητήματα να συζητιούνται στην Οικονομική Επιτροπή, ώστε τα πολιτικά ζητήματα να παραμένουν για το δημοτικό συμβούλιο, μόνο, όμως, όπως είπε αν γίνει αυτό αποδεκτό από τους συναδέλφους του. Μίλησε επίσης για τη συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις και το ενδεχόμενο κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μετά τη διάσπαση των νομικών προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε επίσης και στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ στελεχών της ΝΔ για τη δημιουργία νέας δομής, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δοθούν ανταποδοτικά οφέλη στον Δήμο για το βάρος που επωμίζεται από το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηγιάννης χαιρέτισε την απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει την κριτική που (σ.σ. οφείλει να) ασκεί το «Ν» στη Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ψευδής αναγγελία για πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο

Περί τα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και επέστρεψαν
ΧΩΡΙΑ

Κάηκε το ιστορικό κτήριο της Λέσχης Αρίσβης

«Μόνο τα ντουβάρια μείνανε» λένε στο «Ν» κάτοικοι στην Καλλονή
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Υποψήφιος ξανά στο Σύλλογο του νοσοκομείου ο Στρατής Κλεάνθης

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στα διαχρονικά αιτήματα των εργαζομένων, στις προτάσεις της παράταξής του, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ με τον Άδωνι
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά 5.000 αυξήθηκαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Οριακή ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης τον Απρίλη παρά την σημαντική αύξηση των πτήσεων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ