× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Τους ξεσπίτωσαν από αξιοπρεπείς δομές!»

Η Ερ. Χιωτέλλη για την εκκένωση του δημοτικού καταυλισμού του Καρά Τεπέ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/4/2021

«Τους ξεσπίτωσαν από αξιοπρεπείς δομές!»

Το «ανάθεμά» της εκφράζει με ανακοίνωση για την εκκένωση του δημοτικού καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών του Καρά Τεπέ η Εριφύλη Χιωτέλλη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μυτιλήνης «Με Πυξίδα τον Πολίτη» και στρέφεται κατά δημάρχου Μυτιλήνης και υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Μπράβο σας κ. Κύτελη!

Συγχαρητήρια κ. Μηταράκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε η ζωντανή απόδειξη πως το επιτελικό κράτος λειτουργεί!

Είστε το πιο άξιο παράδειγμα της κυβερνησιμότητας!

Ο κ. Μηταράκης ήθελε τον κ. Κύτελη «Δούρειο Ίππο» στην εφαρμογή των σχεδίων της κυβέρνησης για μετατροπή  του νησιού μας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ανθρώπινων ψυχών και ο κ. Κύτελης ήθελε ο κ. Μηταράκης να τον βοηθήσει να υλοποιήσει την πανέξυπνη δέσμευσή του! Να κλείσει δυο υποδειγματικές ως προς τη λειτουργία τους δομές,( ΠΙΚΠΑ και ΚΑΡΑ_ΤΕΠΕ)  την λειτουργία των οποίων είχαν επιδοκιμάσει οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η συμφωνία κλείστηκε!

Ο κ. Κύτελης ψήφισε τη δημιουργία υπερδομής και ο κ. Μηταράκης έκλεισε δυο αξιοπρεπείς δομές! Γιατί  πάνω απ’ όλα, οι συμφωνίες μεταξύ κυρίων, πρέπει να τηρούνται!

Τώρα για την υπόσχεση  του κ. Μηταράκη  για πλήρη αποσυμφόρηση μέχρι το Πάσχα και την υπόσχεση του κ. Κύτελη για καμιά νέα δομή στο νησί, ε, αυτές είναι υποσχέσεις που δίνουν οι «ΚΥΡΙΟΙ» στο λαό και αυτές κατά την άποψη πάντα «ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ» δεν χάλασε κι ο κόσμος αν δεν τηρούνται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν  για να επισφραγιστεί η συμφωνία Κύτελη-Μηταράκη, κάποιοι δυστυχισμένοι άνθρωποι, (που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες),  μέσα στη νύχτα, ξεσπιτώθηκαν από τα μικρά ξύλινα σπιτάκια του ΚΑΡΑ-ΤΕΠΕ όπου διέμεναν αξιοπρεπώς όλο αυτό το διάστημα, για να μεταφερθούν στις σκηνές του «Μαυροβουνίου», γιατί ποιοι είναι αυτοί που τολμούν να απολαμβάνουν στοιχειώδεις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης!  Αυτό άλλωστε δεν ήταν μέσα στη συμφωνία των κ.κ. Μηταράκη- Κύτελη!

Κάποιες μάνες λοιπόν μέσα στη νύχτα πήραν πάλι στην αγκαλιά τους τα τρομαγμένα παιδιά τους και πρέπει πάλι να τους εξηγήσουν για το νέο ξεσπιτωμό τους! Πρέπει να τους εξηγήσουν γιατί δεν αξίζουν ένα ξύλινο σπιτάκι και ένα χώρο γεμάτο χρώματα αλλά πρέπει να ζουν μέσα στο γκρίζο και να παίζουν στα λασπόνερα!

Πού να ‘ξεραν, μάνες και παιδιά  πως πάνω απ’ όλα, πάνω από τη ζωή τους πάνω από το χαμόγελο αυτών των παιδιών  είναι η συμφωνία των «ΚΥΡΙΩΝ» και το πρόγραμμα του κ. Κύτελη που πρέπει να υλοποιηθεί!

Α, και μην ξεχνιόμαστε, είναι και άγιες μέρες! Η αγάπη ξεχειλίζει από παντού, η συμπόνια, η στήριξη του συνανθρώπου, «ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω  τω μη έχοντι» όπως δίδαξε ο   Χριστός! Δεν σκέφτηκε όπως φαίνεται να εξαιρέσει τις συμφωνίες «ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ» που βρε αδερφέ πρέπει να τηρούνται!

Και έρχομαι κι εγώ, σαν δε ντρέπομαι που είμαι και δασκάλα, όπως πολύ συχνά τελευταία μου λέει ο κ. Κύτελης όποτε του βάζω κάποιο ερώτημα για τους πρόσφυγες, να λέω τέτοια λόγια μέρες που είναι!

Η αλήθεια κ.Κύτελη είναι πως ντρέπομαι!

Ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια αυτές τις μάνες και αυτά τα παιδιά!

Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιες συμφωνίες και «ΚΥΡΙΟΙ» που τις εφαρμόζουν!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν σε όσους σταυρώνονται κάθε στιγμή για να τηρούνται «ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ»!

ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο «Ο κόσμος καίγεται»

Από το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και τις εκδόσεις Τόπος έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ