× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η 5η Πλατεία κυκλοφορεί σε όλο το νησί

Μη χάσετε ακόμα ένα συλλεκτικό τεύχος με βόλτες, αφιερώματα και ρεπορτάζ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2019

Η 5η Πλατεία κυκλοφορεί σε όλο το νησί

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τον λαικισμό με το έργο στη Λαγκάδα; Αναλυτικό ρεπορτάζ με το ιστορικό. Σκουπίδια και πλαστικά είναι δυστυχώς στις θάλασσες και τις ακτές.

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όμως που έχει αναγνωριστεί διεθνώς κάνει ένα πείραμα στα Τσαμάκια που αξίζει να το γνωρίσετε, με στόχο την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης. Και η Πλατεία το γράφει και το κάνει εξώφυλλο με τον φακό του Παναγιώτη Μπαλάσκα. Διαβάστε επίσης για τις ευκαιρίες που δίνονται στους νέους για αποκατάσταση μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος Τσάκος.

Ακόμα ένα καταπληκτικό αφιέρωμα από την προισταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, Μαρία Γρηγορά για το πρώτο Πάσχα της Απελευθέρωσης! Αλλά και ένα άρθρο στο πνεύμα των ημερών από τον π. Στρατή Γιουσμά. Και σε αυτό το τεύχος: Πάμε βόλτα στην Τζίθρα και τη Μονή Κρεωκόπου με τον Νικόλα Αθανάση και την παρέα του!

Η Πλατεία διανέμεται δωρεάν σε όλο το νησί.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ