× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Νίκος Κατράνης στον δήμο Δυτικής Λέσβου

Στο πλευρό του Ταξιάρχη Βέρρου το παλαίμαχο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 19/6/2021

Ο Νίκος Κατράνης στον δήμο Δυτικής Λέσβου

Επιτελική θέση στο δήμο Δυτικής Λέσβου αναλαμβάνει το παλαίμαχο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Κατράνης. Ήδη με απόφαση του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου ο κ.Κατράνης συμμετέχει ως αναπληρωτής συντονιστής στην νεοσυσταθείσα Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο τον προγραμματισμό για εύρεση και ένταξη σε ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα σχετικά με τις επιδιώξεις του Δήμου αλλά και «επαφές με φορείς της κυβέρνησης και άλλων αρμόδιων για συντονισμό των ενεργειών προκειμένου να επιτευχθούν οι προαναφερόμενοι στόχοι του Δήμου».Στην εν λόγω ομάδα εργασίας πέραν του κ.Κατράνη συμμετέχει ο ίδιος ο δήμαρχος ως συντονιστής αλλά και η Ταξιαρχούλα Πνακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κατράνης αναμένεται να αναλάβει θεσμικό ρόλο στα πλαίσια της διοίκησης του Δήμου κάτι που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ