× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από την οθόνη του δωματίου τους... αριστούχοι της Μυτιλήνης!

Δύο χρονιές λοκντάουν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους- Τι είπαν στο «Ν» οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 9/7/2021

Από την οθόνη του δωματίου τους... αριστούχοι της Μυτιλήνης!

Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς με υποψηφίους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο χρονιές έκαναν μαθήματα εξ αποστάσεως, κλείστηκαν σπίτια τους, όπως όλοι μας λόγω λοκντάουν και κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίσκονταν μπροστά από μία οθόνη. Μπροστά σε αυτή την οθόνη έπρεπε να έχουν πειθαρχία, να μη «ζαλίζονται» από τον ψηφιακό κόσμο και τα social media, αλλά να τηρούν απαρέγκλιτα ένα πρόγραμμα για να βγάλουν την ύλη.

Αρκετοί υποψήφιοι μας το λένε και είναι τραγικό μόνο στο άκουσμα. Βρίσκονταν στο δωμάτιό τους συνεχόμενα 24ωρα, για διάβασμα, φαγητό, φροντιστήριο, ύπνο... όλα μπροστά σε μια οθόνη.

Οι βαθμολογίες είχαν φτάσει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου το πρωί της Παρασκευής και δόθηκαν στα σχολεία, ενώ μετά τη 1 το μεσημέρι εστάλησαν στους υποψήφιους που είχαν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στην ειδική πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υποψήφιοι λοιπόν από τα Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια έχουν κάθε λόγο να χαίρονται που τα έβγαλαν πέρα με τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Σήμερα μιλούν στο «Ν» οι πρώτοι από τα Γενικά Λύκεια της Μυτιλήνης σε βαθμολογία, αλλά και πολλοί αριστούχοι. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ για τους αριστούχους των κοινοτήτων που ανέβασαν πολύ τον πήχη των βαθμολογιών.

Καθώς δεν ήταν εφικτή η εύρεση όλων των αριστούχων, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δημοσιευτούν στη σελίδα μας μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους στο [email protected].

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα περισσότερα μόρια στη Λέσβο έχουν συγκεντρώσει ο Θανάσης Παπατζιάμος (19.232) από τη Θερμή και το ΓΕΛ Παμφίλων και η  Ειρήνη Σιμιτζή (19.032) από τον Σκόπελο και το ΓΕΛ Γέρας, αλλά και η Ανδριάνα Σαμιώτη  που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία από το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης με 19.125 μόρια στις ανθρωπιστικές σπουδές.

Πολλοί αριστούχοι της Μυτιλήνης άνω των 18.000 μορίων διαπιστώθηκαν στο 4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης.

Πρότυπο (Πειραματικό) Λύκειο Μυτιλήνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη σε βαθμολογία από το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης είναι η Μιχαέλα Χαλκιώτη με 18.721 μόρια και τις Επιστήμες Υγείας με καλύτερη βαθμολογία της τη Φυσική (19,7). Η ίδια μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» επισημαίνοντας ότι στόχος της είναι η Ιατρική. «Ήταν δύσκολα με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι» τόνισε. Η ίδια διαπίστωσε ότι οι περσινές εξετάσεις είχαν πιο δύσκολα θέματα από πέρσι.

Μπορείτε να ακούσετε τι μας είπε: 

Η πρώτη από τον τομέα Οικονομίας του σχολείου, Ελένη Μιχαλακέλλη συγκέντρωσε 18.245 μόρια και ο καλύτερος βαθμός της ήταν στο μάθημα της Οικονομίας (19,6). Στόχος της είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά θα μελετήσει ποιο τμήμα θέλει. Η ίδια μας είπε ότι έκανε πρόγραμμα διαβάσματος κάθε εβδομάδα, ότι είχε δίπλα της καθηγητές και γονείς, αλλά προσπαθούσε να κάνει και μια βόλτα να ανασάνει.

Η πρώτη από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πειραματικού είναι η Μαριάννα Ιορδάνου του Γιώργου και της Βαρβάρας Γκιγκιλίνη, ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «Πολιτικά». Η Μαριάννα συγκέντρωσε 17.288 μόρια και είναι πανευτυχής γιατί δεν περίμενε να τα πάει τόσο καλά. Μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» εξηγώντας ότι τα θέματα ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικά και ότι ήταν άθλος για όλους τους υποψήφιους που έφτασαν στο εξεταστικό κέντρο. Αρχικά ήθελε το Τμήμα ΜΜΕ, αλλά τώρα βλέπει με άλλο μάτι και τη Νομική.

Ακούστε τι μας είπε:

Ο Μιχάλης Καλατζής συγκέντρωσε 17.544 μόρια από τη θετική κατεύθυνση και είναι ο πρώτος στο σχολείο του σε αυτή την κατεύθυνση. Στα μαθηματικά έγραψε 19,1. «Ήταν δύσκολη χρονιά, όχι τόσο από το διάβασμα, όσο ότι ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου, διάβαζα, έτρωγα, διάβαζα, και κοιμόμουν εκεί. Μόνο στο Σαββατοκύριακο προσπαθούσα να βγω καμιά βόλτα» μας λέει.

Η πρώτη του επιλογή είναι Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο.

H Ευστρατία Τεκέ συγκέντρωσε 17.628 μόρια από τις Οικονομικές Επιστήμες.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Ο πρώτος σε βαθμολογία του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης είναι ο Ηλίας Χατζησταματίου με 18.568 μόρια από τον τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής και ταπεραμέντο ηθοποιού, αφού το λοκντάουν τον εμπόδισε να πρωταγωνιστήσει σε δύο θεατρικά έργα αυτή τη χρονιά. Ο ίδιος επιθυμεί να γίνει ηθοποιός, αλλά επαγγελματικά θα καταπιαστεί με τον χώρο της διαφήμισης, με στόχο μία σχολή Μάρκετινγκ.

Αξίζει να ακούσετε τι μας είπε:

Από τον τομέα ανθρωπιστικών σπουδών η Δέσποινα Τρούλου ήταν πρώτη στο σχολείο της με 18.193 και καλύτερη βαθμολογία το 20 στην Κοινωνιολογία. Στόχος της η Ψυχολογία ή ΜΜΕ. «Με δυσκόλεψε η καραντίνα, δεν πηγαίναμε στο σχολείο, δεν είχαμε πού να ξεσκάσουμε, ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Με τη σκέψη ότι του χρόνου θα είμαι φοιτήτρια, δεν το έβαλα κάτω, σκέφτηκα ότι θα τελειώσει και ότι θα έρθει το καλοκαίρι».

Ο Γιώργος Μισαηλίδης από την κατεύθυνση Οικονομίας του 2ου ΓΕΛ συγκέντρωσε 18.254 μόρια με καλύτερη βαθμολογία στα Οικονομικά 19,9 «και όχι 20 ίσως γιατί έκανα άσχημα γράμματα» μας λέει και γελάει. Δεν ξέρει ακριβώς ποιο τμήμα θέλει, αλλά θέλει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. «Περίμενα αρκετά διαφορετική τη χρονιά, αλλά πέρασε εύκολα επειδή δεν είχαμε πίεση χρόνου με τις μετακινήσεις» διαπίστωσε.

«Μια καθηγήτρια μου έβαλε πρόγραμμα διαβάσματος και έτσι το τήρησα χωρίς να κουράζομαι εύκολα» και έτσι τα κατάφερε.

Η Μαρία Μπούρα από την Ομάδα Σπουδών Υγείας συγκέντρωσε 18.159 μόρια, με καλύτερη επίδοση στη Βιολογία όπου έγραψε 19. Η Μαρία το ψάχνει για τη σχολή που θέλει πρώτα, αλλά σκέφτεται Διατροφή και Διαιτολογία Αθήνας. «Η χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά υπήρχε περισσότερο χρόνος για διάβασμα. Το ψυχολογικό βάρος βέβαια ήταν κι αυτό δύσκολο. Προσπαθούσα να διατηρώ ένα πρόγραμμα και να μην εφησυχάζω. Με εξέπληξαν οι βαθμοί μου, ξαφνιάστηκα και είμαι χαρούμενη γιατί μπορώ να επιλέξω όποια σχολή θέλω».

Η Χριστίνα Παχύ συγκέντρωσε 18.092 από τον τομέα Ανθρωπιστικών σπουδών του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης με καλύτερες βαθμολογίες 19,5 σε Ιστορία και Κοινωνιολογία. Στοχεύει να περάσει στα Παιδαγωγικά, αλλά θα το σκεφτεί.

Το 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Πρώτη σε μόρια στο 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης αναδείχτηκε η Μαρία Κάσσου με 18.786 μόρια από την κατεύθυνση Επιστημών Υγείας. Η Μαρία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στο στίβο, έγραψε 20 στη Φυσική και 19 στη Βιολογία και με τρομερή συγκέντρωση και προσήλωση διάβασε, αλλά και προπονούνταν όσο μπορούσε.

Αξίζει να ακούσετε τι μας είπε στο ρ/σ του «Ν» 99 fm και την εκπομπή «Ανθέων 99»:

Πρώτος στις Θετικές Επιστήμες του 3ου ΓΕΛ αναδείχτηκε ο Ιάσονας Λαμπρινίδης με 18.202 μόρια, με καλύτερη επίδοση στη Χημεία (18,9). Δεν έχει καταλήξει ακόμα τη σχολή που θέλει πρώτη, αλλά βλέπει θετικά το Φυσικό Αθήνας. Του στοίχησε που δεν έγιναν δια ζώσης μαθήματα από τη μία, αλλά από την άλλη το λοκντάουν για εκείνον ήταν ευεργετικό ως προς το να διαβάσει περισσότερο.

Το 4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Πρώτος στο σχολείο του 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και στις Επιστήμες Υγείας ο Αχιλλέας Πηλίνης με 18.950 μόρια μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99», εξηγώντας ότι ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά: «Είχα τρεις μήνες να δω τους φίλους μου, είχα καταπιεστεί με online  μαθήματα». Εν τούτοις ο Αχιλλέας έγραψε 20 στη Φυσική και στη Χημεία και στοχεύει στην Ιατρική.

Αξίζει να ακούσετε τι μας είπε:

Από τον τομέα Υγείας του 4ου ΓΕΛ, ο Κώστας Μυλωνάς συγκέντρωσε 18573 μόρια με καλύτερη επίδοση το 20 στη Φυσική και επιθυμεί να περάσει στην Ιατρική. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά» ομολογεί, «χρειάζεται επιμονή, υπομονή και συστηματικό διάβασμα πολλών ωρών και φυσικά χρειάζονται βάσεις από τις προηγούμενες χρονιές» εξηγεί. «Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν» τόνισε.

Πρώτος στις Ανθρωπιστικές Σπουδές είναι ο Στρατής Αντωνίου με 18.626 μόρια από το 4ο ΓΕΛ. Ο Στρατής, ο οποίος έγραψε 20 στην Κοινωνιολογία, στοχεύει στη Νομική Θεσσαλονίκης. Παραδέχτηκε ότι ήταν μια χρονιά δύσκολη με ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ανταπεξήλθε χάρη στη βοήθεια των καθηγητών και των γονιών του.

Ο Μάριος Ψαραδέλλης από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και τη Θετική κατεύθυνση συγκέντρωσε 18347 μόρια, με καλύτερη βαθμολογία στη Φυσική 19,6 και Μαθηματικά 19,5. «Θέλω μηχανολόγος μηχανικός να περάσω στο Μετσόβιο» μας λέει. «Είχαμε πολύ λίγους μήνες δια ζώσης μάθημα φέτος, αλλά βοήθησαν οι καθηγητές και το φροντιστήριο» προσθέτει. Ο ίδιος εμπνεύστηκε από τον αδερφό του Βαγγέλη που είχε περάσει το 2015 στο ΕΜΠ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έβαλε στόχο να πάει κι εκείνος καλά.

Από την ομάδα θετικών σπουδών ο Μιχάλης Χατζηαποστόλου συγκέντρωσε 18.231 μόρια: «Το καλύτερο μάθημά μου ήταν τα μαθηματικά στα οποία έγραψα 19.5 και... Φοβόμουν για την έκθεση. Η χρονιά ήταν ιδιαίτερη αλλά σου έδινε την ευκαιρία να διαβάσεις» μας είπε.

Από τη Θετική Κατεύθυνση ο Δημήτρης- Ανδρέας Οικονομίδης συγκέντρωσε 18070 μόρια, με καλύτερη επίδοση στη Φυσική 19,9. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως ψυχολογικά, λόγω του εγκλεισμού και τις πίεσης των πανελλαδικών εξετάσεων για όλους τους μαθητές. Αλλά όποιος ήταν καλά προετοιμασμένος για τις εξετάσεις, μπορούσε να αντεπεξέλθει με μεγάλη ευκολία. Εγώ δεν διάβαζα περισσότερες από έξι ώρες την ημέρα. Άλλοι μαθητές τις ξεπερνούσαν» μας λέει. Στο μυαλό του είναι το Φυσικό Ιωαννίνων ή Θεσσαλονίκης.

 

Πρώτος στις Θετικές Επιστήμες ο Νίκος Τελλάκης με 18365 μόρια. Στόχος του το Πολυτεχνείο και η Σχολή Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών. Η καλύτερη βαθμολογία του ήταν στα μαθηματικά με 19,2. «Ήταν μια περίεργη χρονιά, χωρίς σχολείο. Δεν μπορώ να πω πως με δυσκόλεψε, αλλά ήταν κάτι πρωτόγνωρο» μας είπε. Η συμβουλή του: «Να είσαι ψύχραιμος και φυσικά να έχει διαβάσει».

 

Πρώτος στην κατεύθυνση Οικονομίας ο Γιώργος Καρέκος με 17.962 μόρια από το 4ο ΓΕΛ και καλύτερη βαθμολογία στην Πληροφορική 19,9. Η σχολή που του αρέσει είναι αυτή της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην ΑΣΟΟΕ. «Ήταν μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δύσκολη με τα διαδικτυακά μαθήματα. Από τη μία δεν είχαμε μετακινήσεις, από την άλλη η κλεισούρα μας δυσκόλεψε ψυχολογικά. Βέβαια γίνονταν πολύ περισσότερα μαθήματα, δεν μπορούσες να πεις είμαι άρρωστος», τονίζει. Τα κατάφερε με την υποστήριξη γονιών και καθηγητών.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης από την ομάδα θετικών σπουδών με 17.832 μόρια γράφοντας 19 στα μαθηματικά και 18.6 στο μάθημα την φυσικής προσανατολισμού. «Η χρονια φετος ηταν παραξενη αφου ελαχιστες ηταν οι φορες που πηγαμε στο σχολειο. Προσωπικα ειχα ελευθερο χρονο απλως παντα υπηρχε μια οργάνωση και συστηματικο διαβασμα.Στόχος μου ειναι η σχολη χημικων μηχανικων στο ΑΠΘ» μας είπε.

5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Η Ανδριάνα Σαμιώτη συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης με 19.125 μόρια στις ανθρωπιστικές σπουδές.

Η Προκοπία Τσότρα από το 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 18.492 μόρια με καλύτερη βαθμολογία στην Κοινωνιολογία (20), ακολουθούν τα Αρχαία με 18,7.

«Ήθελε πειθαρχία, προγραμματισμό, ήταν επιβαρυντική η καραντίνα, αλλά γλιτώσαμε τουλάχιστον τις μετακινήσεις, και όποιος κατάφερε να αξιοποιήσει αυτό τον χρόνο ήταν προς όφελός του. Εγώ προσπάθησα να είμαι παραγωγική, ήθελε πειθαρχία, πείσμα και γερό στομάχι» μας λέει. Δεν είναι σίγουρη για τη Σχολή προτίμησης, αλλά πρώτες δύο είναι Νομική και Ψυχολογία.

Η Μάρθα Γκαρνάρα από τις Ανθρωπιστικές Σπουδές συγκέντρωσε 18233 μόρια σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία στην Κοινωνιολογία με 19,2 και Ιστορία 18,9. Για κείνη η χρονιά ήταν δύσκολη και κουραστική «αλλά στο τέλος ανταμειφτήκαμε». Οι επιλογές της είναι ανάμεσα σε Ψυχολογία ή Νομική.

Από τις Σπουδές Υγείας, ο Γιώργος Ανδρόνικος συγκέντρωσε 18.184 μόρια.

Από την Ομάδα Οικονομίας και Πληροφορικής, ο Παναγιώτης Αναγνώστου συγκέντρωσε 18.168 μόρια με καλύτερη επίδοση στην Οικονομία (20). Για κείνον και πέρσι και φέτος ήταν περίεργες χρονιές με τα διαδικτυακά μαθήματα, «ήταν πρωτόγνωρο και δύσκολο, αλλά ένας καλός μαθητής πρέπει να αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις. Κι εγώ τα κατάφερα με τη βοήθεια από τα φροντιστήρια, αλλά και από το σχολείο που βοήθησε πάρα πολύ γιατί οι καθηγητές μας προσαρμόστηκαν αμέσως στις νέες τεχνολογίες ενώ δεν είναι η ειδικότητά τους» μας είπε. Στόχος του η Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ ή στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Από την Ομάδα Σπουδών Υγείας, ο Μάριος Κοντός συγκέντρωσε 18.092 μόρια με καλύτερη βαθμολογία στη Φυσική (19,4). Για τον Μάριο ήταν όπως κάθε άλλη χρονιά, αλλά πολύ πιο δύσκολη λόγω της καραντίνας, «δεν μπορούσαμε να βγούμε, να πάω γυμναστήριο, να βγω μια βόλτα με τους φίλους μου. Από την άλλη διάβασα όπως πάντα και πιστεύω ότι όποιος διάβασε τα πήγε καλά». Θέλει να περάσει στην Ιατρική Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

9 μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Δύο περισσότεροι καθηγητές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στη Λέσβο

6.000 ευρώ η λεία των δυο γυναικών που συμμετείχαν στην απάτη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

18χρονος ο φερόμενος δράστης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για τη Παλαιστίνη...

Παρέμβαση της Κίνησης «Μνήμη και Δράση» το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Μυτιλήνη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Μυτιλήνης

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αλλες δύο συλλήψεις στη Μυτιλήνη

Ένα άτομο βρέθηκε με πλαστό δίπλωμα οδήγησης και ένα άλλο άτομο κατηγορείται για απείθεια
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε θύμα τροχαίου

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα καθώς του είχε αφαιρεθεί για προηγούμενη παράβαση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέα σύλληψη για κατοχή πυροτεχνημάτων

Κατασχέθηκαν 213 κροτίδες που προορίζονταν για πώληση
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΥΓΕΙΑ

«Όσο σάλιο κι αν χαλάσει ο Αδωνις, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα»

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου για τις κινητοποιήσεις και την ημέρα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Λέσβο
ΥΓΕΙΑ

Κλείνουν τα ιατρεία τους οι εργαστηριακοί γιατροί

Η κινητοποίηση ξεκινά από τις 8 Μαΐου σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου