× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επιλογή τεχνικού διευθυντή για την Αναπτυξιακή «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου»

Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της νεοσύστατης Αναπτυξιακής Εταιρείας των Δήμων Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/7/2021

Επιλογή τεχνικού διευθυντή για την Αναπτυξιακή «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για την εύρυθμη λειτουργία της νεοσύστατης Αναπτυξιακής Εταιρίας των Δήμων Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με την επωνυμία «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου».

Στη σημερινή συνεδρίαση με τη συμμετοχή όλων των μελών του Δ.Σ., του Προέδρου κ. Δημάρη, της Διευθύνουσας Συμβούλου κας Πνακά καθώς και των τριών Δημάρχων κ.κ. Βέρρου, Μαρινάκη και Κακκαλή, εγκρίθηκε η επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Εταιρίας κ. Κωνσταντίνου Καυλακώνη, σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά ενεργοποιεί πλήρως τον «ΑΡΜΟ» ειδικά στον καθοριστικό τομέα των μελετών και κατασκευών προς όφελος των Δήμων. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ