× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η χρυσή πρωταθλήτρια και αριστούχος, Μαρία Κάσσου απένειμε μετάλλια

Από τα έσοδα της αθλητικής διοργάνωσης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα αγοραστεί απινιδωτής για τους αθλητές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/7/2021

Η χρυσή πρωταθλήτρια και αριστούχος, Μαρία Κάσσου απένειμε μετάλλια

Η χρυσή πρωταθλήτρια και αριστούχος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, Μαρία Κάσσου απένειμε μετάλλια στην αθλητική διοργάνωση «Moria Run 2021» με μήνυμα «Τρέξε Μαζί μας», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και μέριμνα της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) την Κυριακή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διοργάνωση αφορούσε σε αγώνες δρόμου, που διεξήχθησαν στην περιοχή της Μόριας και περιελάμβαναν μία βασική κυκλική διαδρομή μήκους 7,5 km με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της περιοχής, καθώς και διαδρομή μήκους 1 km για παιδιά, με τερματισμό στον ίδιο χώρο.

 Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κοινού στη διοργάνωση και ειδικότερα, στον αγώνα που αφορούσε τη βασική διαδρομή των 7,5 km έλαβαν μέρος άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 14 έως 65 ετών, ενώ στον αγώνα του 1 km συμμετείχαν, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, περισσότερα από 40 παιδιά διαφόρων ηλικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Σε όλους τους συμμετέχοντες που τερμάτισαν στους αγώνες προσφέρθηκαν αναμνηστικά μετάλλια με την απεικόνιση του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση τους πραγματοποιήθηκε, στο σημείο του τερματισμού, συμβολική απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους που διακρίθηκαν από κάθε κατηγορία.

 Την απονομή των μεταλλίων στα παιδιά που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις, πραγματοποίησε η φετινή χρυσή νικήτρια των Πανελλήνιων αγώνων στα 3000 μέτρα και ασημένια στα 5000 μέτρα, στην κατηγορία Κ20, Μαρία Κάσσου,.

Για τους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν στον αγώνα της βασικής διαδρομής, τις απονομές πραγματοποίησαν, κατά περίπτωση, για την ηλικιακή κατηγορία 14 – 40 ετών, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου και μέλος της Ένωσης Δημήτριος Κουρσουμπάς, ενώ για την ηλικιακή κατηγορία 40 και άνω, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης  και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μόριας Ιωάννης Μαστρογιαννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς και έσοδα που θα συγκεντρωθούν από επόμενες δράσεις, πρόκειται να διατεθούν για κοινωφελή σκοπό και συγκεκριμένα για την αγορά ενός απινιδωτή, ο οποίος πρόκειται να προσφερθεί από την Τοπική Διοίκηση της Ένωσης, σε αθλητικό φορέα του νησιού, ώστε να συμβάλει στον τομέα της ασφάλειας των αθλητών.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει η ενορία του Κάτω Χάλικα στη Μυτιλήνη

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Φωτεινής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βγήκαν οι λαμαρίνες από την προκυμαία Μυτιλήνης

Ο υπεύθυνος του έργου μίλησε στην κάμερα του «Ν» για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες το τελευταίο διάστημα όπως είπε έχουν ομαλοποιηθεί αρκετά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανάσταση με ομπρέλες στη Λέσβο

Μικρή αστάθεια με μπόρες αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο στο νησί ενώ την Κυριακή του Πάσχα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα
ΧΩΡΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή στο Σίγρι

Οι γυναίκες του χωριού τηρώντας το έθιμο των παππούδων τους που ήρθαν πρόσφυγες από το διωγμό του 1922 στολίζουν τον επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για τη Παλαιστίνη...

Παρέμβαση της Κίνησης «Μνήμη και Δράση» το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Μυτιλήνη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασαν τις 11.000 οι αφίξεις Τούρκων στη Λέσβο

Το 21% των Τούρκων επισκεπτών του Απριλίου έβαλε βίζα στο Τελωνείο Μυτιλήνης. Αύξηση των αφίξεων κατά 128% το πρώτο τετράμηνο του 2024 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΧΩΡΙΑ

Ολονυχτία για τον στολισμό του Επιταφίου

Στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου Μιστεγνών
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μυτιλήνη: Μεγάλη Πέμπτη στην Αμαλή

Ο ιερέας της Αγίας Μαρίνας μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας της Θείας Σταύρωσης, μαζί με τους πιστούς, ανηφόρισε στο εξωκλήσι που βρίσκεται σε ένα ξέφωτο μέσα στο δάσος
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ