× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δίπλα στους Μεσοτοπίτες η Δημοτική Αρχή Δυτικής Λέσβου

Δηλώσεις και αναρτήσεις από Ταξιάρχη Βέρρο και Μιχάλη Ρούσση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/7/2021

Δίπλα στους Μεσοτοπίτες η Δημοτική Αρχή Δυτικής Λέσβου

Μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς το Συνεταιρισμό Μεσοτόπου που περνά δύσκολες στιγμές μετά την καταστροφική φωτιά που κατέκαψε τις αποθήκες των ζωοτροφών, κοινοποιούν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο αντιδήμαρχος Ερεσού – Αντίσσης Μιχάλης Ρούσσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρουν Βέρρος και Ρούσσης, μια προσπάθεια 20 χρόνων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαθεί και να καταστραφεί μέσα σε λίγα λεπτά και ο Δήμος έμπρακτα το επόμενο διάστημα θα στηρίξει με στοχευμένες ενέργειες το Συνεταιρισμό για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

 

«Όχι, κυρίες και κύριοι, αναφέρει ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, μια προσπάθεια 20 χρόνων δεν κάηκε. Κάηκε ένα κτίριο, κάηκαν οι προμήθειες, κάηκε λίγο και η ψυχή μας βλέποντας το. Θα ξαναφτιαχτεί όμως. Θα γίνει και καλύτερο. Θα βοηθήσουμε όλοι σε αυτό. Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε όμως, από σήμερα, είναι να στηρίξουμε έμπρακτα και ο καθένας μας από λίγο. Απλά αγοράζουμε προϊόντα Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου. Είναι και πολλά και ποιοτικά. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία», καταλήγει ο Ταξιάρχης Βέρρος στην ανάρτησή του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

«Η καταστροφή που χτύπησε τον συνεταιρισμό του Μεσοτόπου μεγάλη, σημειώνει ο αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Μιχάλης Ρούσσης, όμως να ξέρουν οι άνθρωποι του συνεταιρισμού ότι το έργο τους και η προσφορά τους είναι μεγάλη και αναγνωρίζεται. Ο Δήμος είναι δίπλα τους και τους στηρίζει. Σύμφωνα πάντα με τη νομοθεσία, έγινε δεκτή ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή του Δήμου η εισήγηση μου για επιλογή της  οικονομικής προσφοράς του συνεταιρισμού Μεσοτόπου για την προμήθεια καυσίμων από το Δήμο. Νωρίτερα, φέτος, είχαμε προμηθευτεί τα γάλατα των εργαζομένων καθαριότητας από τον συνεταιρισμό.

Είμαστε δίπλα σας γιατί το αξίζετε, μην αφήνετε την απογοήτευση να σας νικήσει, δεν είστε μόνοι σας. Θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες δυνατότεροι, είμαστε δίπλα σας», καταλήγει ο Μιχάλης Ρούσσης στην ανάρτησή του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ