× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυγουστιάτικο αθλητικό και πολιτιστικό αντάμωμα στα Παράκοιλα

Πλήθος εκδηλώσεων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/8/2021

Αυγουστιάτικο αθλητικό και πολιτιστικό αντάμωμα στα Παράκοιλα

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ «Ανδρονικάς» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροδόδεντρο» έχοντας στο πλευρό τους τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παρακοίλων και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια φόρα και καλούν όλους ν ανταμώσουν στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που οργανώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα:

  • Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Αυγούστου και ώρα 19:00 έως 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Παρακοίλων θα πραγματοποιηθούν Παιδικές εκδηλώσεις με θέμα τον αθλητισμό την υγεία και τη διατροφή. Συντελεστές: Αμπατζή Χριστιάνα-διατροφολόγος, Δάσου Φωτεινή- Παιδίατρος, Μαγγανάς Γεώργιος- Επαγγελματίας Φυσικής Αγωγής, Γιαβάση Μαρίνα- Εκπαιδευτικός , Χαμαλέλλης Παναγιώτης- Πιστοποιημένος Ειδικός Πρώτων Βοηθειών.

Το Σάββατο θ ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών επαίνων και party λήξης με dj, φαγοπότι και κλήρωση δώρου στο Λιμάνι Παρακοίλων.Διοργάνωση Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ «Ανδρονικάς» υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτ. Λέσβου.

  • Παρασκευή 13 Αυγούστου – Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζεται στην πλατεία του χωριού, στο παλιό καφενείο ιδιοκτησίας της κα. Μ. Κάβουρα, η λαογραφική έκθεση «Ενδύεσθαι» με κύριο θέμα της τα παλιά ενδύματα.Ώρες λειτουργίας: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 07:30- 9:30.Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροδόδεντρο» .
  • Σάββατο 14 Αυγούστου και ώρα έναρξης 10:00μ.μ στο Γήπεδο Παρακοίλων θα γίνει η Μουσική Βραδιά - Γιορτή Τραχανά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακοίλων «Ροδόδεντρο» στα πλαίσια της πολιτιστικής του δράσης για άλλη μία χρονιά συνδιοργανώνει τη βραδιά που έγινε θεσμός, την βραδιά της γιορτής του τραχανά!Θα μοιραστεί δωρεάν ο παραδοσιακός τραχανάς, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε όσους παραβρεθούν!Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροδόδεντρο» & Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ «ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ» υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτ. Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ