× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

41ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι Μυτιλήνης

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2021

41ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι Μυτιλήνης

Από τις 16 Αυγούστου ξεκινά το 41ο πολιτιστικό καλοκαίρι Μυτιλήνης με αποκορύφωμα την καθιερωμένη Γιορτή Ούζου που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Γενί Τζαμί στην Επάνω Σκάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά των πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Δευτέρα 16 Αυγούστου, ώρα 9 το βράδυ:Ποιητική βραδιά με Λέσβιους ποιητές με θεματολογία «200 χρόνια για την πατρίδα».
  • Τρίτη 17 Αυγούστου, ώρα 9 το βράδυ:Ελληνικό Λυρικό Τραγούδι και όπερα.
  • Τετάρτη 18 Αυγούστου, ώρα 9 το βράδυ:Θέατρο Σκιών από το Σπαθάρειο Μουσείο με τον Γιάννη Νταγιάκο «Ο Καραγκιόζης ήρωας».
  • Πέμπτη 19 Αυγούστου, ώρα 9 το βράδυ:Θέατρο Σκιών από τη Ζάκυνθο με τον Αλέξανδρο Μελλισηνό «Ο Καραγκιόζης δοξασμένο 21».
  • Παρασκευή 20 Αυγούστου, ώρα 9 το βράδυ:41η Γιορτή Ούζου με λαϊκή ρεμπέτικη-παραδοσιακή βραδιά και τοπικό συγκρότημα με παραδοσιακούς χορούς από Λέσβο και Μικρά Ασία. Χώρος εκδήλωσης:Γενί Τζαμί.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος θα είναι δωρεάν με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα και με περιορισμένο αριθμό θεατών.Θα προβλέπονται αυστηρά όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ