× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σημεία συγκέντρωσης βοήθειας στους πυρόπληκτους

Ενημέρωση από τον δήμο Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/8/2021

Σημεία συγκέντρωσης βοήθειας στους πυρόπληκτους

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη  ενημερώνουν ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης του Δήμου Δυτικής Λέσβου σχετικά με την πρωτοβουλία για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και ζωοτροφών για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, στην Εύβοια, στην Αρχαία Ολυμπία και στην Ανατολική Μάνη κάνουμε γνωστό ότι η συλλογή των:

  • Ζωοτροφών ( για ζώα συντροφιάς, αιγοπρόβατα, βοοειδή κλπ) θα πραγματοποιείται στις αποθήκες: ΑΓΡΟΖΩΗ - ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕ Παραγωγή και Εμπόριο Ζωοτροφών, Τηλ:2253031888 στη θέση Αλυκές Καλλονής,
  •  η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης στους χώρους της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Α.Ε θέση Αλυκές Καλλονής Τηλ: 2253029797

Με καταληκτική ημερομηνία συλλογής στις 21/8/2021 αφού συγκεντρωθούν τα αγαθά, ενδεχομένως και εκείνα που συγκεντρώνουν ήδη Σύλλογοι ή άλλοι φορείς στη Δυτική Λέσβο, ο Δήμος θα φροντίσει να τα συγκεντρώσει όλα για να τα προωθήσει εν συνεχεία στους πληττόμενους από τις πυρκαγιές και ειδικότερα, μετά από συνεννόηση με την ΚΕΔΕ σχετικά με τις αναγκαιότητες, στους Δήμους Ιστιαίας και Μαντουδίου.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του συστήματος συλλογής παρακαλούνται οι πολίτες και οι φορείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν, να παραδίδουν απευθείας τα είδη στις ανωτέρω αναφερόμενες εταιρείες και χώρους συγκέντρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (22533-50510 ) λειτουργεί καθημερινά.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος και η Ιωάννα Κατανάκη καλούν τους συνδημότες τους να συμπράξουν για το ελάχιστο που μπορεί να γίνει προς υποστήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται επί μία εβδομάδα από τον πύρινο εφιάλτη.Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους στα γραφεία των κοινοτήτων τους και οι κάτοικοι της Καλλονής στη Διεύθυνση Πολιτισμού, στο κεντρικό κτήριο του Δήμου απέναντι από τη Μητρόπολη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ