× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γνωριμία με τον νυχτερινό ουρανό στον αρχαιολογικό χώρου του Ιερού του Μέσσου

Tην Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/8/2021

Γνωριμία με τον νυχτερινό ουρανό στον αρχαιολογικό χώρου του Ιερού του Μέσσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου με την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου ολοκληρώνει τις πολιτιστικές της δραστηριότητες σε υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους στη Λέσβο, με την εκδήλωση "Γνωριμία με τον νυχτερινό ουρανό στον αρχαιολογικό χώρου του Ιερού του Μέσσου", όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα με την βοήθεια του ερασιτέχνη αστρονόμου κου Λεωνίδα Παπασωτηρίου να γνωρίσουν με τηλεσκόπιο ορισμένα μυστικά του σύμπαντος.

Για την άνετη παρακολούθηση της εκδήλωσης η οποία προγραμματίζεται την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21.00, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ψάθα ή μαξιλαράκι προκειμένου να γίνεται άνετα η παρακολούθηση της γνωριμίας με τον νυχτερινό ουρανό.Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ