× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο θαλάσσιο πάρκο Νησιώπης

Με το ειδικός σκάφος που διαθέτει γυάλινο πυθμένα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/8/2021

Μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο θαλάσσιο πάρκο Νησιώπης

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου θα πραγματοποιούν απογευματινές περιηγήσεις στο θαλάσσιο πάρκο Νησιώπης στις 6 το απόγευμα. 
Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν σήμερα και το θαλάσσιο και το χερσαίο τμήμα ενός μοναδικού πάρκου, του πρώτου θαλάσσιου πάρκου απολιθωμάτων στον ελλαδικό χώρο και θα ανακαλύψουμε γιγαντιαίους απολιθωμένους κορμούς δέντρων, ηφαιστειακές δομές, τεκμήρια των βίαιων ηφαιστειακών εκρήξεων που έδρασαν στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια αλλά και εντυπωσιακούς τεκτονικούς, γεωμορφολογικούς και παράκτιους γεωτόπους και την πλούσια σύγχρονη χλωρίδα και πανίδα της νησίδας.

Κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να θαυμάσουν και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ένα από τα ωραιότερα στο Αιγαίο!Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 22530 54434.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ