× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο να ονομαστεί Παναγιώτης Κυμούρης»

Πρόταση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος που συνέβαλε με τις προσπάθειες της στη δημιουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στη μνήμη του αδικοχαμένου λιμενικού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/9/2021

«Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο να ονομαστεί Παναγιώτης Κυμούρης»

Η τοπική Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος με ανακοίνωση της ζητά το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης που ξεκινά τη λειτουργία του να ονοματοδοτηθεί στη μνήμη του αξέχαστου στελέχους του Λιμενικού Σώματος σε «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΟΥΡΗΣ». Όπως λένε σε σχετική ανακοίνωση «τιμώντας τη μνήμη του αλλά και θυμίζοντας πως είναι εφικτό, ένας άνθρωπος ακόμα και όταν δεν είναι ανάμεσα μας να μπορεί να επιδρά και να παραμένει διαρκώς δίπλα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Κυμούρης έχασε τοη ζωή του λόγω καρδιακού επεισοδία, κατάσταση από την οποία μπορούσε να ανακάμψει αν στη Μυτιλήνη υπήρχε αιμοδυναμικό εργαστήριο. Έκτοτε οι συνάδελφοι του έκαναν σημαντικές προσπάθειες στην κατεύθυνση της λειτουργίας Αιμοδυναμικού Εργαδστηρίου.

Η ανακοίνωση της  Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, που αφορούσαν την λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, θα θέλαμε ως Ένωση Λιμενικών να τοποθετηθούμε, κάτι που δεν έχουμε κάνει καθόλου στα τέσσερα και πλέον χρόνια που τουλάχιστον εμείς συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το πως ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία και οι ενέργειες που έγιναν προς διάφορους φορείς για να φτάσουμε στο σήμερα, δεν θα χρειαστεί να πούμε πολλά, διότι το θέμα έχει παρουσιαστεί με πληρότητα και ακρίβεια από τον τοπικό Τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό .

Το μόνο που θα θέλαμε να προσθέσουμε είναι ότι η όποια συμμετοχή της Ένωσής μας ξεκίνησε αποκλειστικά και μόνο με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας ΚΥΜΟΥΡΗ Παναγιώτη, θέλοντας να γίνει πράξη η πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο συνάδελφος και κουμπάρος του ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος και ο αδελφικός του φίλος ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ Μάριος.

Αυτή την προσπάθεια την αγκάλιασε το σύνολο του Λιμενικού της Λέσβου αλλά και πλήθος πολιτών, οι οποίοι έδιναν το παρόν και συνεισέφεραν σε όποια εκδήλωση πραγματοποιούσαμε για τον σκοπό αυτόν. Από εκεί και πέρα αρκετοί συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του προκειμένου να φτάσουμε στο σήμερα, ώστε να ξεκινήσει έστω και υποτυπωδώς να λειτουργεί το Εργαστήριο και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά και όλους μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς ως Λιμενικοί είχαμε ως όραμα να μείνει ζωντανή και άσβεστη η μνήμη του Παναγιώτη αλλά και η απόλυτη διάθεση προσφοράς του προς όλους. Είμαστε σίγουροι ότι η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές δίνοντας χαρά στους ίδιους και στις οικογένειές τους και διατηρώντας ζωντανό το μοναδικό και διαρκές χαμόγελο του «ΚΥΜ» μας.

Το μόνο που θα θέλαμε και που θα αιτηθούμε από το Υπουργείο Υγείας και την  Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης και σε αυτό επιθυμούμε τη συνεισφορά όλων…. είναι το εργαστήριο να ονομαστεί «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΟΥΡΗΣ», τιμώντας τη μνήμη του αλλά και θυμίζοντας πως είναι εφικτό, ένας άνθρωπος ακόμα και όταν δεν είναι ανάμεσα μας να μπορεί να επιδρά και να παραμένει διαρκώς δίπλα μας».

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση