× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη Λήμνο η Δήμητρα Μουτζούρη

Έντονο το ενδιαφέρον της συζύγου του Ανεξάρτητου υποψηφίου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λήμνου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/5/2019

Στη Λήμνο η Δήμητρα Μουτζούρη
Με την  Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο και την δημοσιογράφο Νατάσα Ταραράκη υποψήφια με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης»

Με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Λήμνου συναντήθηκε η Δήμητρα Μουτζούρη σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη σε μια προσπάθεια καταγραφής των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα δημόσια ιδρύματα στο ακριτικό Αιγαίο .

Με την πρόεδρο  του συλλόγου νεφροπαθών Λήμνου και τον υπεύθυνο γιατρό της μονάδας αιμοκάθαρσης

Οι δυο τους συζήτησαν τα προβλήματα του νοσοκομείου Λήμνου, με κυρίαρχο θέμα την υποστελέχωση, τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και την ανακαίνιση της παλαιάς πτέρυγας, του κατά τα άλλα εξαίρετου κτιριακά και από άποψης εξοπλισμού, σύγχρονου νοσοκομείου Μύρινας .
Όπως τόνισε η κ. Μουτζούρη : « Θα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε να λειτουργεί το νοσοκομείο στην εντέλεια και οι Λημνιοί να αποκτήσουν και πάλι το αίσθημα ασφάλειας που δικαιολογημένα τώρα τους λείπει .
Επίσης,η κ. Μουτζούρη συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο και τη δημοσιογράφο Νατάσα Ταραράκη, υποψήφια με τον συνδυασμό « Άλμα Ανάπτυξης».

Με την ποδοσφαιρική ομάδα Όλυμπος Αγιάσου μετά το παιχνίδι με την Ήφαιστία Κοντόπουλίου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ακόμη και με την ποδοσφαιρική ομάδα «Όλυμπος Αγιάσου», μετά το παιχνίδι με την Ηφαιστεία Κοντοπουλίου, με την πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Λήμνου και τον υπεύθυνο γιατρό της μονάδας αιμοκάθαρσης.

Στο γηροκομείο της Μύρινας 

Στο γηροκομείο της Μύρινας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του και τον υποψήφιο του συνδυασμού Πάνο Λαντούρη, όπως επίσης με τον Πρόεδρο κ. Μάντζαρη και τον γεν. γραμματέα του συνδέσμου ξενοδόχων με κύριο θέμα την αναπτυξιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μετά τις εκλογές.

Με τον Πρόεδρο κ. Μάντζαρη και τον Γεν. Γραμματέα του συνδέσμου ξενοδόχων Λήμνου

Με τον πρόεδρο του γηροκομείου και το υποψήφιο του συνδυασμού Πάνο Λαντούρη

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ