× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το έργο Αγιος Στέφανος – Παλιός

Η παράταξη σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στην αποτυχία έναρξης των εργασιών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2021

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το έργο Αγιος Στέφανος – Παλιός

Στα προβλήματα υλοποίησης του έργου της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Αγίου Στέφανου – Παλιού αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Λέσβου και η Λαϊκή Συσπείρωση της Κοινότητας Μανταμάδου σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι Περιφέρεια Δήμος και Τοπική Κοινότητα κρίθηκαν ανίκανοι να υλοποιήσουν έργα ζωτικής σημασίας με αναπτυξιακό περιεχόμενο για το χωριό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το έργο της ασφαλτόστρωσης Αγίου Στεφάνου-Παλιού με την χρόνια κοροϊδία των τοπικών αρχών έχει καταντήσει ανέκδοτο, σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Για άλλη μια φορά ακούμε και διαβάζουμε για ένταξη και απένταξη σε διάφορα προγράμματα, για εργολάβους που παίρνουν και αφήνουν το έργο και η κοροϊδία  συνεχίζεται.

Καλούμε τους κατοίκους του χωριού μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για αυτούς που έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση του έργου (Περιφέρεια, Δήμος, Κοινότητα) και να διεκδικήσουν μέσα από τον αγώνα τους την υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνο μέσα από τον αγώνα και την πάλη του ίδιου του λαού μπορούμε να αποσπάσουμε κατακτήσεις για να ζήσουμε καλύτερα στον τόπο μας», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους η Λαϊκή Συσπείρωση Μανταμάδου και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δυτικής Λέσβου.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ