× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο φυσικός πλούτος ενός τόπου δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού αντιδρά στην τσιμεντοποίηση της παραλίας της Σκάλας Ερεσού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/10/2021

«Ο φυσικός πλούτος ενός τόπου δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

Θέση στο περιβαλλοντικό έγκλημα που πάει να συντελεστεί στην παραλία της Ερεσού με την τσιμεντοποίηση της παίρνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού εκφράζοντας την κάθετη αντίθεση της παράταξης στα επιχειρούμενα σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο φυσικός πλούτος ενός τόπου, όπως ο αιγιαλός και η παραλία ,δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Οι ιδιώτες όμως, πατώντας στο στρωμένο έδαφος των κυβερνήσεων, που διαχρονικά ξεπουλούν αιγιαλούς και παραλίες και με την ανοχή ή ακόμα και τη στήριξη των Δημοτικών Αρχών, προσπαθούν να αξιοποιήσουν για δικό τους όφελος τον πλούτο ενός τόπου.

Η υπεράσπιση του φυσικού μας πλούτου , πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας.Ο αιγιαλός και η παραλία, είναι δική μας , ανήκει σε όλους, δεν μπορεί να είναι ιδιοκτησία κανενός.Γενιες και γενιές μεγάλωσαν και την απόλαυσαν.Η υπεράσπιση τους προϋποθέτει ένα ισχυρό μέτωπο των κατοίκων, που θα εμποδίζει το ξεπούλημα και θα διεκδικεί αξιοποίηση τους προς όφελος όλων».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ