× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στη Μυτιλήνη

Στη Μυτιλήνη σήμερα η Πρέσβειρα της Ολλανδίας και αντιπροσωπία της βασιλικής αυλής για τη ρύθμιση λεπτομερειών του προγράμματος της επίσκεψης στις 15 Δεκεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/11/2021

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στη Μυτιλήνη

Σε επιβεβαίωση σχετικού ρεπορτάζ στο «Ν» τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε σήμερα γνωστό ότι επισκέπτεται στις 15 Δεκεμβρίου τη Μυτιλήνης ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και η σύζυγος του Μάξιμα Σορεγιέτα Σέρουτι.

Σήμερα προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθεί το πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους βρέθηκαν στη Μυτιλήνη η Πρέσβειρα της Ολλανδίας στη Αθήνα καθώς και μέλη της βασιλικής αυλής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επισκεφθούν στη διάρκεια της μονοήμερης επίσκεψης τους το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και τον καταυλισμό του προσωρινού ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ