× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Εθνική Τράπεζα καταδικάζει τη μικρή Αθανασία!

Επαναλαμβάνοντας την ιστορία με τον μικρό Βασιλέλλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2021

Η Εθνική Τράπεζα καταδικάζει τη μικρή Αθανασία!

Η Εθνική Τράπεζα κατηγορείται ότι έχει δεσμεύσει το ποσό που συγκεντρώθηκε για τη μικρή Αθανασία, με αποτέλεσμα να βρίσκετυαι σε οικονομικό αδιέξοδο. Η υπόθεση μας θυμίζει την ιστορία στις αρχές του 2000 με τον λογαριασμό για τον μικρό Βασιλέλλη, όταν οι καταθέσεις δεσμεύτηκαν ως αποτέλεσμα εράνου. Όμως οι δικοί της εξηγούν ότι δεν είναι φιλανθρωπικοί οι λογαριασμοί που έδωσαν κατά την έκκληση, αλλά προσωπικοί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την οικογένεια της 14 ετών Αθανασίας, κατοίκων Ελάτειας Θεσσαλονίκης, με συγγενείς από τη Θερμή, η οποία διαγνώστηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του δεξιού ματιού.

Ο Σύλλογος Λουτρόπολης Θερμής «Η Ελπίς», σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της Αθηνασίας. ενημέρωσε πως η μεταφορά για το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ESSEN της Γερμανίας έγινε στις 18 Οκτωβρίου ενώ η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 25 Οκτωβρίου όπου και αφαιρέθηκαν 6 ογκίδια. Από εκείνη την ημέρα γίνονται συνεχείς εξετάσεις έως τις 29 Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει θεραπεία με ακτινοβολίες.

Και ενώ τα νέα για την υγεία της είναι καλά και οι γονείς της ξεκίνησαν τη διαδικασία πληρωμών, όπως επιβάλλεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αδιαπέραστο τείχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λογαριασμοί όπου έγιναν οι καταθέσεις από τους ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν είναι προσωπικοί και ΟΧΙ φιλανθρωπικοί ..

«Ο πατέρας της μικρής επικοινωνώντας  με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος του είπαν οτι ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα...»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θλίψη, Απόγνωση, Απελπισία και Θυμός είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν εμάς και πάνω απ' όλα την οικογένειά της για το αδιανόητο " σύστημα " της Τράπεζας που επιτρέπει να κλειδώσουν τα χρήματα που είναι η σωτηρία της μικρής Αθανασίας.

Η προϋπόθεση για να δοθούν  τα χρήματα που τους ανήκουν είναι να προσάψουν τις αποδείξεις εξόδων που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα κάτι που φυσικά είναι αδύνατο για το λόγο, όπως όλοι γνωρίζουμε, πως για να δοθούν αποδείξεις θα πρέπει να έχουν προηγηθεί οι πληρωμές.

Ο Αγώνας για αυτό το μικρό κορίτσι που έχει γίνει από όλους μας έγινε επειδή δεν υπήρχαν τα χρήματα για τη μεταφορά, επέμβαση και θεραπεία οπότε το ποσό που έχουν θελήσει να "κλειδώσουν"  είναι το μέσο σωτηρίας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αδιανόητο το πως το "Σύστημα" αυτής της Τράπεζας είναι ικανό να καθορίσει τη Ζωή ενός παιδιού και το πόσο ασυγκίνητο μπορεί να είναι αυτό το σύστημα αντιμέτωπο σε κάτι τόσο σοβαρό.

Ζητάμε λοιπόν από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια και παρακαλούμε όλους τους αρμόδιους να πράξουν το σωστό ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους αυτοί οι άνθρωποι και να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές.

Με συγκίνηση σας μεταφέρουμε τα λόγια του μπαμπά της που όλον αυτόν το καιρό με αξιοπρέπεια ζητάει τη βοήθεια όλων μας. Αυτό που μας είπε είναι πως ακόμη και αν πληρώνοντας τα έξοδα της θεραπείας περισσέψει και 1 ευρώ θα το δώσει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας με τη κόρη του.

Δεν ξεχνάμε τη περίπτωση του μικρού Παναγιωτάκη από τη Γέρα όπου αντιμετώπισαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα ΣΥΣΤΗΜΑ να κρατάει στα χέρια του τις Ζωές των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας.

ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Αναζήτηση νέων αγορών για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης μιλά για την αγροτική διπλωματία και τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για το μέλλον της πρωτογενούς παραγωγής
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Προχωρά η ηλεκτρική διασύνδεση του Βορείου Αιγαίου

Ως τον Αύγουστο του 2024 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες βυθού που εκπονούνται για λογαριασμό του ΑΔΜΗΕ
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία:Παράταση στην απαγόρευση εξαγωγών χύμα ελαιολάδου

Δυσφορία από τους Τούρκους εμπόρους και ελαιοπαραγωγούς
ΕΛΛΑΔΑ

Αποζημίωση 17 εκατ. ευρώ θα πάρει η Fraport

Τo Ελληνικό δημόσιο θα αποζημιώσει την εταιρεία για διαφυγόντα κέρδη κατά την περίοδο της πανδημίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πέθανε η Αννα Παναγιωτοπούλου

Η αγαπημένη Μαντάμ Σουσού, μία από τις τρεις Χάριτες, βασικό μέλος του Ελεύθερου Θεάτρου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών
ΕΛΛΑΔΑ

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία, αλλά με την ελευθερία και την αγάπη»

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου
ΕΛΛΑΔΑ

Στις 3 χειρότερες θέσεις της Ευρώπης, η Ελλάδα στην ελευθερία του τύπου

Σύμφωνα με έκθεση του World Press Freedom Index για το 2024, η χώρα μας είναι τελευταία στην κατάταξη μαζί με Ουγγαρία και Μάλτα
ΕΛΛΑΔΑ

Όχι στην αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου!

Προκλητική η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Λαμπροβδομάδα

Θα καταβληθούν περισσότερα από 62 εκατ. ευρώ σε 60.583 δικαιούχους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φεύγει το «Διαγόρας» έρχεται το «Νήσος Ρόδος»

Λύση στην αυξημένη κίνηση στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη η δρομολόγηση του πλοίου Ro – Pax της Hellenic Seaways
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Μέτρα όπως μείωση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ΕΦΚ) και επιβολή πλαφόν στα κέρδη των εταιρειών σε όλη τη γραμμή εισαγωγής, παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων παρουσίασε με σχέδιο νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ