× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην Καλλονή ο Κώστας Μουτζούρης

Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου και στελέχη της τοπικής κοινότητας

Δημοσίευση 1/12/2021

Στην Καλλονή ο Κώστας Μουτζούρης

Την Δημοτική Κοινότητα Καλλονής επισκέφτηκε χθες Τρίτη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τους ειδικούς συμβούλους Μιχάλη Ταμβακέλλη και Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Χαλκιώτη, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Πολυμιάδη, Μαρία Βαξεβάνη, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου. Εκεί τέθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η Περιφέρεια προκειμένου να επιλυθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης επισήμανε μεταξύ άλλων,  ότι στόχος των επισκέψεων στα χωριά και στις κοινότητες, είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ