× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

Στο όραμά του για τον Μανταμάδο, στην ολοκλήρωση έργων και δράσεων και στα σχέδια του για το μέλλον αναφέρθηκε ο πρόεδρος του χωριού Χαράλαμπος Τζελαϊδής

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 16/12/2021

«Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

«Ο πετυχημένος πρόεδρος είναι εκείνος που κερδίζει το στοίχημα της καθημερινότητας», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής , αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την ολοκλήρωση και τον προγραμματισμό έργων και δράσεων στην περιοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε από το 2019 που ξεκίνησε η νέα θητεία του έως και σήμερα έχουν προχωρήσει πάνω από 20 έργα και δράσεις, πολλά από τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία δύσκολη συγκυρία.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο πρόεδρος ενός χωριού δεν φροντίζει νυχθημερόν και δεν νοιάζεται για τα αυτονόητα, όπως είναι η καθαριότητα, η ύδρευση, ο δημοτικός φωτισμός και η αγροτική οδοποιία. Πραγματικά ντρέπομαι όταν οι κάτοικοι του χωριού κάνουν παράπονο για αυτά τα ζητήματα  και προσπαθώ με πολύ αγώνα και προσπάθεια τουλάχιστον στο επίπεδο της καθημερινότητας να είμαστε συνεπείς».

Ο Χαράλαμπος Τζελαϊδής αναφερόμενος στο όραμά του για τον Μανταμάδο σημείωσε πως ονειρεύεται να δει στο χωριό του τα επόμενα χρόνια να έχει ολοκληρωθεί το Πολύκεντρο, το οποίο σήμερα είναι σε άσχημη κατάσταση, να έχει προχωρήσει η δημιουργία σχολής Κεραμικής και φυσικά να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μανταμάδος είναι η πατρίδα της κεραμικής. Πιστεύω σε αυτό και θέλω τα επόμενα χρόνια μέσα από τη δημιουργία της σχολής, η οποία όπως μας είπε ο Υφυπουργός Πολιτισμού ότι μπορεί να γίνει, και το Πολύκεντρο Μανταμάδου, η ανακαίνιση του οποίου πρέπει να προχωρήσει άμεσα, το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Επίσης σημαντικό για την κοινότητα είναι η ολοκλήρωση και στη συνέχεια στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου. Το εγχείρημα αυτό προχωράει καλά με τη στήριξη της 2ης ΥΠΕ η οποία φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί  και έχει κάνει σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση του έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανακαινισμένο κτίριο της κοινότητας Μανταμάδου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα παιδική χαρά του Μανταμάδου 

Το ανακαινισμένο Αρχοντικό Τζάννου

Εργασίες στο νεκροταφείο Μανταμάδου

Τσιμεντοστρώσεις στο Μανταμάδο 

Ο πρόεδρος του Μανταμάδου, ιδιαίτερα συγκινημένος στη διάρκεια της συνέντευξής του, ανέφερε ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την κοινότητα λόγω κατάργησης της ανεξάρτητης κάλπης για τους προέδρους.

«Θα προτιμήσω να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και αν εκλεγώ εφόσον οι συμπολίτες μου  κρίνουν ότι είμαι άξιος για αυτό, να συμβάλλω στην ολοκλήρωση των έργων και των δράσεων που έχουν ξεκινήσει».  

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του προέδρου του Μανταμάδου Χαράλαμπου Τζελαΐδή 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αυτοκινητοπορεία για τη νίκη ενάντια στον φασισμό

Δράση της Ρωσικής Κοινότητας στη Μυτιλήνη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προγραμματική σύμβαση Μυτιλήνης ‑ ΔΕΔΑΠΑΛ για επεξεργασία απορριμμάτων

Για πρώτη φορά από την ίδρυση της εταιρείας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου
ΧΩΡΙΑ

Δρόμος 11 χιλιομέτρων από την Ανεμώτια

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο της «Ποταμιάς», αλλά και του σχολείου της Αντισσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Aνδρέας Λοβέρδος στη Μυτιλήνη

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Παρασκευαΐδη για τις μεταθέσεις των στρατιωτικών

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε ερώτησή του στη βουλή τάσσεται υπέρ των ευνοϊκών Μεταθέσεων των Πολύτεκνων-Τρίτεκνων, των Γονέων ΑΜΕΑ και Μονογονεϊκών οικογενειών, των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Σήμερα, Πέμπτη η κηδεία του Φώτη Παπαευστρατίου, πρώην προέδρου που πέθανε 84 ετών
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα αποκατάστασης από τις παράνομες ιπποδρομίες ζητά το υπουργείο

Εξι μήνες διορία στον Δήμο Δυτικής Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής στη Λαγκάδα Μυτιλήνης

Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας την Λαμπροπαρασκευή 10 Μαίου
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει η Παναγιά Κρυφτή στο Παλαιοχώρι

Την Δευτέρα 13 Μαΐου με ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγιά Κρυφτή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου λέμε όχι στις ακροδεξιές δυνάμεις»

Ανακοίνωση του κόμματος «Κόσμος» για την ημέρα της Ευρώπης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα βρόντηξε» ο Γιώργος Αυγουστίδης από την Αναπτυξιακή του δήμου Μυτιλήνης

Παραίτηση με αιχμές από τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ