× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ακόμα και Σύλλογος Γονέων πέτυχε καλύτερη τιμή από τον Αδωνι!

Μόλις 28 ευρώ για τα μοριακά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/1/2022

Ακόμα και Σύλλογος Γονέων πέτυχε καλύτερη τιμή από τον Αδωνι!

Μέχρι και Σύλλογος Γονέων κατάφερε να επιτύχει καλύτερη τιμή από τον Αδωνι Γεωργιάδη στα τεστ PCR!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξασφάλισε συμφωνία με διαγνωστικό κέντρο της περιοχής, με τιμή 28 ευρώ για το κάθε τεστ. Ο Σύλλογος εξασφάλισε επίσης πολύ χαμηλή τιμή και για rapid test, το οποίο θα γίνεται σε φαρμακείο της περιοχής προς 4 ευρώ. Ετσι, μετά από τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, ένας απλός σύλλογος γονέων, έρχεται να εξευτελίσει την κυβερνητική πολιτική και να αποδείξει ότι μας λένε ξεδιάντροπα ψέματα, επιτρέποντας την κερδοσκοπία σε βάρος των πολιτών...


Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών, από την πρώτη δημοπρασία η τιμή στα τεστ που πέτυχε ο δήμος ήταν στα 40 ευρώ. Ακολούθησαν άλλες δύο που κατέληξαν στην τιμή των 33 ευρώ. Όταν τελείωσαν και αυτές οι ποσότητες των PCR ο δήμος έκανε άλλες δύο δημοπρασίες εντός του 2021. Τον Αύγουστο η τιμή που απέσπασαν ήταν στα 29 ευρώ και τον Σεπτέμβριο στα 27 ευρώ. Επίσης στο Χαλάνδρι, ο δήμος βρήκε τιμή από πιστοποιημένο εργαστήριο στα 25 ευρώ, στα 35 ευρώ για τον έλεγχο μεγάλης ομάδας εργαζομένων άνω των 20 ατόμων και στα 40 ευρώ για κατ’ οίκον λήψη δείγματος.

Και αυτά την ίδια στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε για το θέμα της μείωσης των pcr, ότι «αν πηγαίναμε στα 30 ευρώ θα επιβίωναν οι 4-5 μεγάλες αλυσίδες, ενώ τόνισε πώς είναι «Κινέζικα τα μοριακά με 20 ευρώ στην Κύπρο.», προκαλώντας βέβαια την έντονη αντίδραση των Κυπρίων, με αποτέλεσμα να ανακαλέσει...

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του:
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη. Μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας», τόνισε σημειώνοντας ότι «τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά», υπογραμμίζει: «μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ».

«Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες», προσθέτει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων