× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ασφάλεια υγείας και κατοικίας: 2 ασφάλειες που συχνά παραλείπουμε

Δημοσίευση 12/1/2022

Ασφάλεια υγείας και κατοικίας: 2 ασφάλειες που συχνά παραλείπουμε

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μόνο η ασφάλεια αυτοκινήτου, που είναι υποχρεωτική από το νόμο για την νόμιμη κίνηση του οχήματος σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ σοβαρές και σχεδόν απαραίτητες είναι τόσο η ασφάλεια υγείας όσο και η προστασία της περιουσίας σας – είτε έχετε ιδιόκτητο σπίτι είτε νοικιάζετε – μέσω της ασφάλειας κατοικίας.

Πως όμως σας εξασφαλίζουν οι 2 αυτοί τύποι ασφάλειας και τι κόστος έχουν;

Ασφάλεια υγείας: Ένα δώρο που ξεχνάμε να κάνουμε στην οικογένειά μας
Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας προσφέρει με ελάχιστο κόστος, πλήρεις καλύψεις που δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε – ή έχουμε ως ένα όριο – από την δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ασφάλεια υγείας προσφέρει πρόσβαση σε ιδιωτικά κέντρα και θεραπευτήρια, νοσηλείες, έκτακτα γεγονότα και άλλες καλύψεις, με ένα ελάχιστο μηνιαίο ή ετήσιο κόστος.

Ανάλογα την ηλικία και την κατάσταση του ασφαλισμένου, ένα πλήρες πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, ξεκινάει από μόλις 50€ το μήνα.

Δηλαδή με ένα ποσό αρκετά μικρότερο από την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση, έχετε διώξει το μεγαλύτερο βάρος που μπορεί να σας προκύψει σχετικά με μια ασθένεια και το κόστος αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε συμβόλαιο ασφάλειας υγείας διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες του ασφαλισμένου – μπορείτε να έχετε κάλυψη μόνο για έκτακτα μεγάλα συμβάντα ή ακόμα και για απεριόριστες επισκέψεις σε εξωτερικά ιατρεία, για κάθε πρόβλημα υγείας που μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Ανάλογα τις καλύψεις που θα προσθέσετε και τα ποσά της απαλλαγής, διαμορφώνεται και το μηνιαίο ασφάλιστρο.

Σε κάθε περίπτωση, η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρώνει κατάλληλα την κοινωνική δημόσια ασφάλεια και είναι δίπλα σας σε κάθε δυσάρεστο και μη γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ασφάλεια κατοικίας: Ελάχιστο κόστος, με πολλαπλάσιο όφελος
Η ασφάλεια κατοικίας είναι ίσως η πιο συμφέρουσα ασφάλεια, στον ιδιωτικό χώρο. Με κόστος που ξεκινάει από περίπου 0,80€ / τ.μ. / έτος, μπορείτε να ασφαλίσετε την περιουσία σας κατά μεγάλων κινδύνων, όπως καταστροφές από φυσικά φαινόμενα, φωτιές, πλημμύρες, κ.α.

Με τα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα στη χώρα μας, όπως οι πλημμύρες στην Αττική ή οι φωτιές στην Β.Εύβοια, καταλαβαίνουμε όλοι ότι τόσο λόγω των αυξανόμενων κινδύνων, όσο και της κλιματικής αλλαγής, θα πρέπει να ασφαλίσουμε την περιουσία μας κατά όσο το δυνατόν περισσότερων κινδύνων.

Η ασφάλεια σπιτιού προστατεύει από τους περισσότερους κινδύνους ενώ μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως ασφάλεια περιεχομένου, ασφάλεια κλοπής, κ.α.

Μπορείτε να ασφαλίσετε την περιουσία σας είτε αν το σπίτι είναι ιδιόκτητο και εξοφλημένο είτε αν υπάρχει ενυπόθηκο δάνειο. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, η παρουσία ασφάλισης είναι υποχρεωτική και ζητείται από όλα τα πιστωτικά ιδρύματα για να ισχύει η χρηματοδότηση.

Πως μπορείτε να κλείσετε online ασφαλιστικές υπηρεσίες
Στην ιστοσελίδα του https://www.asfaleies24.gr/, μια από τις μεγαλύτερες μηχανές σύγκρισης τιμών στις ασφάλειες, μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα ασφαλιστικά προγράμματα online και να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα μπορέσετε να βρείτε το ιδανικό πακέτο ασφάλισης είτε αναζητάτε ασφάλεια υγείας είτε ασφάλεια κατοικίας είτε κάποια άλλη ασφαλιστική κάλυψη όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους, κ.α.

Οι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Asfaleies24.gr είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που μπορεί να σας δημιουργηθεί, έτσι ώστε να βρείτε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στις δικές σας αποκλειστικά ανάγκες.

Στο Asfaleies24.gr θα βρείτε σχεδόν το σύνολο των ασφαλιστικών υπηρεσιών που θα χρειαστείτε ενώ η πιο δημοφιλής υπηρεσία της ιστοσελίδας είναι η  ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών όπου έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, με τα ανάλογα προγράμματα, και να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Το κόστος ασφάλειας αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 42€ το εξάμηνο ενώ οι υπηρεσίες ασφάλισης για μηχανή, από μόλις 19€ το εξάμηνο!

Επισκεφθείτε το Asfaleies24.gr και βρείτε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα, στην καλύτερη τιμής της αγοράς!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Η αλλαγή για ετεροδημότες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

Πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες στις ευρωεκλογές 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Αρχισε η αποστολή των φακέλων στους εκλογείς της επιστολικής ψήφου

Τι περιλαμβάνει ο φάκελος που λαμβάνουν οι 202.556 ψηφοφόροι για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές
ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενους από τρίτες χώρες αναζητά η ελληνική βιομηχανία

Η έλλειψη προσωπικού μετά τον τουρισμό επεκτείνεται και στην ελληνική βιομηχανία
ΘΕΑΤΡΟ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Σε ηλικία 91 ετών
ΜΟΥΣΙΚΗ

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι, 11η στη Eurovision

To Νέμο από την Ελβετία έσπασε τα κοντέρ του διαγωνισμού καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 591 βαθμούς
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βγήκε το Νήσος Ρόδος μπήκε το Πρέβελης

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Τι ώρα εμφανίζεται η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη να ρίξει το «Ζάρι» της για την Ελλάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τρίωρη καθυστέρηση για το Blue Star Myconos

Θα αναχωρήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Μαΐου από τη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Επιδόματα άνω των 75 εκατ. ευρώ θα πληρώσουν ΔΥΠΑ και ΕΦΚΑ

Δείτε τις πληρωμές που θα γίνουν από 13 έως τις 17 Μαΐου.
ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή που ο πατέρας πετάει στα σκουπίδια το βρέφος

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο
ΕΛΛΑΔΑ

Τσουχτερά πρόστιμα για ανασφάλιστα Ι.Χ.

Κλιμακωτά πρόστιμα για τα τέλη κυκλοφορίας προβλέπει νέο νομοσχέδιο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τους νεκρούς της Λήμνου στη Μάχη του Σκρά

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»