× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο

Διήμερη επίσκεψη και υπηρεσιακές συναντήσεις με στελέχη του Σώματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/1/2022

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λέσβο, το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου,  συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Δημήτριο Κωσταράκη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Γεώργιο Χριστιανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, το Α Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Καλλονής καθώς και τον Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας όπου συνομίλησε με τα στελέχη, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το νέο έτος και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Παράλληλα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Σώματος τα πλωτά σκάφη της δύναμης FRONTEX  που επιχειρούν στo νησί,  στο πλαίσιο της Μικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»,  συνομίλησε με τους κυβερνήτες, τους προϊσταμένους και τα πληρώματα των σκαφών και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού, διαπίστωσε το υψηλό ηθικό του, ενώ συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του συναντήθηκε επίσης με τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε. καθώς και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της περαιτέρω βελτίωσης της συνεργασίας με το Λιμενικό Σώμα στη Λέσβο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... Φακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει η ενορία του Κάτω Χάλικα στη Μυτιλήνη

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Φωτεινής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βγήκαν οι λαμαρίνες από την προκυμαία Μυτιλήνης

Ο υπεύθυνος του έργου μίλησε στην κάμερα του «Ν» για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες το τελευταίο διάστημα όπως είπε έχουν ομαλοποιηθεί αρκετά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανάσταση με ομπρέλες στη Λέσβο

Μικρή αστάθεια με μπόρες αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο στο νησί ενώ την Κυριακή του Πάσχα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα