× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συγκέντρωση Στρατή Ζαφείρη στην Ερεσό

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/5/2019

Συγκέντρωση Στρατή Ζαφείρη στην Ερεσό

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις ομιλίες στα χωριά του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου ο υποψήφιος Δήμαρχος της Συνεργασίας Δυτικής Λέσβου Στρατής Ζαφείρης. Στα πλαίσια αυτά θα βρεθεί σήμερ Δευτέρα 20 Μαίου στο Σίγρι και στην Ερεσό όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία του χωριού. Παράλληλα τις προηγούμενες μέρες συνοδεία υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του ο κ.Ζαφείρης περιόδευσε σε Πολιχνίτο, τα Βασιλικά, Λισβόρι, Βατερά, Σκάλα Πολιχνίτου και τη Νυφίδα. Στις επαφές τους με τους δημότες, αναφέρθηκαν, και γενικότερα στις προτάσεις του συνδυασμού «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», και ειδικότερα στα θέματα του πρωτογενούς τομέα, αλλά και στα ζητήματα διαχείρισης του κόλπου Καλλονής.
Ακόμα ο κ. Ζαφείρης και πολυμελής ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, το βράδυ μετέβησαν σε Ανεμώτια, Σκαλοχώρι και Φίλια, όπου η συζήτηση με τους δημότες αφορούσε κυρίως στις προτάσεις του συνδυασμού για την κτηνοτροφία και την ελαιοκομία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ