× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο Αφεντέλι ο Στρατής Ζαφείρης

Συνάντηση του πρώην Αντιδημάρχου δυτικής Λέσβου με κατοίκους της Σκάλας Ερεσού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/1/2022

Στο Αφεντέλι ο Στρατής Ζαφείρης

Στο πλευρό των κατοίκων που αντιδρούν στην τσιμεντωποίηση της Σκάλας Ερεσού στην περιοχή Αφεντέλι βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Αντιδήμαρχος του δήμου δυτικής Λέσβου και δημοτικός σύμβουλος Στρατής Ζαφείρης συνοδευόμενος από τον Στέφανο Στράιχ.

Ο κ.Ζαφείρης παρακολούθησε τη γενική συνέλευση της Πρωτοβουλίας Υπεράσπισης της παραλίας-αμμουδιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο φόντο των πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων. Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους της συνέλευσης ο κ.Ζαφείρης τόνισε την πάγια θέση του ενάντια στην τσιμεντωποίηση της αμμουδιάς επισημαίνοντας ότι «είναι ευθύνη όλων και του Δήμου είναι να δοθεί το σωστό μήνυμα. Προστατευουμε το περιβάλλον γιατί ζούμε με αυτό. Είναι μέρος του εαυτού μας».Παράλληλα ο κ.Ζαφείρης δήλωσε στους κατοίκους ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους «στη δύσκολη μάχη» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ