× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εργαστήρι υποκριτικής – μέθοδος Στανισλάφσκι

Διοργάνωση από το Μουσικό Εντευκτήριο ΠΕΛΑΓΟ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/1/2022

Εργαστήρι υποκριτικής – μέθοδος Στανισλάφσκι

Το Μουσικό Εντευκτήριο ΠΕΛΑΓΟ διοργανώνει Εργαστήρι Υποκριτικής – Μέθοδος Στανισλάφσκι με τη Βάλεια Τζαννέτου.Εξάσκηση στις σύγχρονες βασικές αρχές της υποκριτικής μέσα από αυτοσχεδιασμούς με δράση και λόγο, τεχνικές χτισίματος ενός θεατρικού χαρακτήρα και τεχνικές ερμηνείας ενός θεατρικού κειμένου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λόγια για τη Βάλεια Τζαννέτου
Είναι απόφοιτος του Studio της Ομάδας Νάμα του θεάτρου Επι Κολωνώ με βασική δασκάλα την σκηνοθέτη Ελένη Σκότη, απόφοιτος του Acting Studio Mulholland Academy στο Άμστερνταμ και έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια σωματικού θεάτρου με τον RyszardNieoczym και τον John Britton. Έχει δουλέψει ως ηθοποιός και ως βοηθός σκηνοθέτη σε θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα. Αγαπάει με πάθος το θέατρο και αυτό το πάθος θα ήθελε να το μεταδώσει και σ΄εσάς..

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 11.00 – 14:00.Περιορισμένος αριθμός θέσεων.Επικοινωνία: 2251 303382, 694 9007671.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ