× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Είμαστε σίγουροι για την τελική μας νίκη!»

Κώστας Μουτζούρης από την Καλλονή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2019

«Είμαστε σίγουροι για την τελική μας νίκη!»

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 20 Μαίου η προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «’Αλμα Ανάπτυξης» στο Βόρειο Αιγαίο με υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην έναρξη της συγκέντρωσης , τηρήθηκε με πρόταση του Πρύτανη ενός λεπτού σιγή για την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων. Στην ομιλία του ο κ.Μουτζούρης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο μεταναστευτικό και στην ανάγκη άμεσης λύσης του καθώς και στα θέματα που αφορούν την ανεργία που μαστίζει τους νέους όπως επίσης και στο φλέγον ζήτημα του τουριστικού τομέα το οποίο απασχολεί εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζομένους.

Παράλληλα ο κ.Μουτζούρης δήλωσε βαθιά συγκινημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος «από τη μεγαλειώδη σημερινή μας συγκέντρωση ,το θερμό σας χειροκρότημα και την υποδοχή που μου επιφυλάξατε στην παρουσίαση του συνδυασμού μας .Την παρουσίαση του συνδυασμού μας που θα μείνει στη μνήμη όλων μας».
Στη συνέχεια ο κ.Μουτζούρης επεσήμανε ότι δεν επέλεξε τυχαία να ξεκινήσει τον αγώνα από την Καλλονή καθώς «το όραμα μας για την Καλλονή , δε χωράει σε ένα πρόγραμμα». Ευχαρίστησε δε όσους ήταν παρόντες τονίζοντας ότι «μέχρι σήμερα ήμασταν ενθουσιασμένοι.Τώρα είμαστε Σίγουροι . Είμαστε Σίγουροι για την τελική μας νίκη!Προχωράμε όλοι μαζί σε ένα σπουδαίο αγώνα.Κάνουμε όλοι μαζί το Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο.Είμαστε πολλοί , είμαστε αποφασισμένοι ,θέλουμε , μπορούμε θα τα καταφέρουμε».


Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Μουτζούρης υπογράμμισε ότι μια νίκη του συνδυασμού του θα καταξιώσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και θα δώσει τη δύναμη, σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, να διεκδικηθούν όχι μόνο τα αυτονόητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οραματιζόμαστε, μία Περιφέρεια για όλους!Ελάτε να κάνουμε μαζί το Άλμα ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο. Μαζί! Όλοι μαζί! Και το πιστεύουμε και το μπορούμε! Η αλλαγή ξεκίνησε! Σήμερα εδώ από το Δημοτικό Θέατρο Καλλονής στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας .Εδώ στα νησιά μας ζούμε. Εδώ θέλουμε να μείνουμε. Να δώσουμε στους νέους τα απαραίτητα εφόδια και την έμπνευση για να τους κρατήσουμε εδώ.
Και θέλουμε και μπορούμε! Απόψε όλοι δηλώνουμε παρόντες σε έναν όμορφο αγώνα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Δηλώνουμε πως το Βόρειο Αιγαίο μπορεί! Μπορεί να διαμορφώσει τις συνθήκες του μέλλοντος, ενός μέλλοντος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα όνειρα των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν τον ωραίο τόπο».

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανάφερε ότι «σε αυτόν τον τόπο που μεγαλώσαμε, στον τόπο που περάσαμε τα μαθητικά μας χρόνια, στον τόπο που αγαπάμε , στον τόπο μας. Το Βόρειο Αιγαίο πρέπει να είναι για την κάθε μία και τον καθένα από εμάς μια μεγάλη αγκαλιά.Μια αγκαλιά γεμάτη κουράγιο, ευκαιρίες, και προσδοκίες.Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμπαράστασή σας, καλόν αγώνα για τη νίκη».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο «Ο κόσμος καίγεται»

Από το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και τις εκδόσεις Τόπος έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ