× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κανονικά η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Η πυκνή χιονόπτωση από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα προκάλεσε αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο των Ενοτήτων Πέτρας, Μανταμάδου, Καλλονής, Αγιάσου και Πλωμαρίου.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/2/2022

Κανονικά η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Ανοιχτοί είναι αυτή την ώρα (Τρίτη 9.30μμ) οι περισσότεροι δρόμοι της Λέσβου μετά την παρέμβαση των μηχανημάτων των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δήμο Μυτιλήνης όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Φραντζέσκος ο μοναδικός δρόμος που έχει ορισμένα προβλήματα, σύντομα όμως θα αντιμετωπίστούν με  παρέμβαση της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου είναι ο δρόμος Μεγαλοχώρι - Σελάδι. 

«Όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι σημειώνει, είναι ανοιχτοί τόσο στην Αγιάσο, όσο και στο Αμπελικό και στην περιοχή της Μεγάλης Λίμνης. Νωρίς το πρωί τα συνεργεία του Δήμου μαζί με την Περιφέρεια θα βγουν και πάλι στους δρόμους για να ρίξουν αλάτι, ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να κινηθούν χωρίς προβλήματα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δρόμο Αμπελικό - Μεγάλη Λίμνη εγκλωβίστηκαν γύρω στις 6 το απόγευμα 2-3 οχήματα τα οποία απεγκλωβίστηκαν λίγο αργότερα με την παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Λέσβου όπου σύμφωνα με τον αρμόδιο  αντιδήμαρχο Ανδρέα Αξή, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. 

«Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας από τη 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, που έριχνε πυκνό χιόνι, ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι βελτιωμένη και όλοι οι δρόμοι έχουν ανοίξει. Το πρωί θα ρίξουμε και πάλι αλάτι σε Μανταμάδο και Σκαλοχώρι ώστε να μπορέσουν οι οι οδηγοί να κινηθούν με ασφάλεια». 

Οι οδηγοί που θα κινηθούν τις επόμενες ώρες, στο ορεινό δίκτυο της Λέσβου και στα χωριά που έχει χιονίσει, κυρίως Δ.Ε. Πέτρας, Καλλονής, Μανταμάδου, Αγιάσου, Πλωμαρίου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι πιθανόν σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος να έχει δημιουργηθεί πάγος. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Το τριήμερα Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου