× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πετάει στο 1,24 το πετρέλαιο θέρμανσης στη Λέσβο

Από 1,20 ευρώ σε δύο μόνο πρατήρια του νησιού έως 1,32 ευρώ το λίτρο πωλείται το καύσιμο θέρμανσης στο νησί μας

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 12/2/2022

Πετάει στο 1,24 το  πετρέλαιο θέρμανσης στη Λέσβο

Σημαντική αύξηση σε διάστημα 25 ημερών, σημειώνει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στη Λέσβο, με το φθηνότερο πλέον πρατήριο του νησιού να πουλά πετρέλαιο στο 1,20 ευρώ ανά λίτρο,τη στιγμή που στις 18 Ιανουαρίου προς 1,165 ευρώ το λίτρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα από τα 47 πρατήρια της Λέσβου που έχουν καταχωρήσει τις τιμές τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης μόλις δύο,  σε Αλυφαντά και Καρά Τεπέ, στην περιοχή Μυτιλήνης, πωλούν πετρέλαιο προς 1,20 ευρώ. Η επόμενη φθηνότερη τιμή στα πρατήρια της Λέσβου είναι το 1,225 σε ένα μόνο πρατήριο και ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα με τιμές που κυμαίνονται από 1,23 ευρώ ανά λίτρο έως 1,32 ευρώ. 

Φθηνότερο πετρέλαιο έως 1,24 ευρώ το λίτρο μπορεί να βρει κανείς στην πόλη της Μυτιλήνης σε χωριά γύρω από αυτή, καθώς και σε ορισμένα πρατήρια της Δημοτικός Ενότητας Καλλονής.

Ακριβότερες τιμές, από 1,25 έως 1,29 ευρώ το λίτρο βρίσκει κανείς στις Δημοτικές Ενότητες Πλωμαρίου, Πέτρας, Μήθυμνας, Γέρας, Ερεσσού Αντίσσης, Πολιχνίτου  κ.λπ. Το ακριβότερο πετρέλαιο θέρμανσης της Λέσβου το βρίσκει κανείς στη Δ.Ε. Ερεσού - Αντίσσης προς 1,32 ευρώ το λίτρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα στη γειτονική μας Χίο το φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης ξεκινά από 1,22 ευρώ το λίτρο, κατά δύο λεπτά πιο ακριβό από το νησί μας, και φθάνει έως το 1,28 ευρώ το λίτρο.

Στη Σάμο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά από 1,19 ευρώ το λίτρο με την ανώτερη τιμή του να μην ξεπερνά το 1,27 ευρώ.

Στη Λήμνο η τιμή του πετρελαίου ξεκινά από 1,39 ευρώ το λίτρο και φτάνει έως 1,44 ενώ στην Ικαρία το φθηνότερο πετρέλαιο που μπορεί να βρει κανείς είναι 1,42 ευρώ το λίτρο έως 1,46 το ακριβότερο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα μεγάλα νησιά, τις ακριβότερες τιμές έχουν η Λέσβος και η Χίος,  ενώ η Σάμος διαθέτει το φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. 

Το ακριβότερο πετρέλαιο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έχει το νησί της Ικαρίας.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Αντέχουν οι Ισπανικές εξαγωγές ελαιολάδου

Μέτρια αναμένεται η παραγωγή ελαιολάδου της Ισπανίας την ελαιοκομική περίοδο 2024 - 2025
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξησε τις εξαγωγές τυριών η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2023

Μικρή αύξηση της παραγωγής αναμένεται για το 2024, σύμφωνα με τις εαρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την αγροτική οικονομία της Ε.Ε.
ΑΓΡΟΤΕΣ

20.000 ευρώ για υποστήριξη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας

Τεχνική σύμβουλο με απευθείας ανάθεση προσέλαβε η Περιφέρεια
ΑΓΡΟΤΕΣ

Παραγωγή ελαιολάδου με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά

Καινοτόμο πρόγραμμα παραγωγής ελαιολάδου από εκπυρηνωμένη ελιά πριν την έκθλιψη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην έκθεση ακινήτων οι μεσίτες της Λέσβου

Με σκοπό την προσέλκυση επενδυτών- Νωρίτερα ο Σύλλογος Μεσιτών κάνει εκδήλωση και υπογράφει για τη δημιουργία νέας πανελλήνιας ομοσπονδίας του κλάδου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βάνδαλοι έβαλαν στόχο τα νέα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Μελανό σημείο της μεγάλης απήχησης των νέων εγκαταστάσεων από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας τους είναι οι ζημιές που προκάλεσαν άγνωστα άτομα πέντε φορές στον εξοπλισμό των λουτρών
ΕΡΓΑΣΙΑ

Υποχρεωτική η δήλωση απασχόλησης για κάθε συνταξιούχο με αγροτικό εισόδημα

Στην ειδική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ μέχρι τώρα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 80.000 συνταξιούχοι που εργάζονται
ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγγελίες εργασίας για το κέντρο «The Beauty House»

Αναζητούνται έμπιστοι συνεργάτες με όρεξη στη Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πλέκοντας ξερολιθιές – κεντώντας λιθόστρωτα»

Βιωματικό εργαστήριο με Δωρεάν Συμμετοχή στις 25 &26 Μαΐου , στην Ανεμώτια Λέσβου από την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανοιξε ανανεωμένο το Hola στα Βατερά

Με αφορμή την επένδυσή του, στον τόπο καταγωγής του ο υποψήφιος Διδάκτορας, Στέφανος Καραβίδας μιλά στο «Ν» για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ