× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εννέα έργα σε εξέλιξη στη Δυτική Λέσβο

Εργασίες πλακόστρωσης, αποκατάστασης δρόμων, τοποθέτησης νέων ιστών φωτισμού και κατασκευής παιδικών χαρών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2022

Εννέα έργα σε εξέλιξη στη Δυτική Λέσβο

 Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες σε 9 διαφορετικά μέτωπα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βέρρου  συνεχίζονται και βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες  για την πλακόστρωση στον οικισμό των Βασιλικών και της Σκάλας Συκαμιάς, μετά από τις αντίστοιχες που πραγματοποιήθηκαν στο Μανταμάδο, στην Κλειώ και στο Λεπέτυμνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παράλληλα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης του Πνευματικού Κέντρου Πολιχνίτου και προχωρά με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση του δρόμου της Κρεμαστής στην Αγία Παρασκευή, σε δύο έργα του Δήμου που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

Τέλος, ξεκίνησε η τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού στον Πολιχνίτο, αλλά και οι εργασίες κατασκευής παιδικής χαράς στην Άργενο».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ