× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δημοτικό Συμβούλιο για το Αφεντέλι

Σε κινητοποίηση καλούν κάτοικοι της Ερεσού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2022

Δημοτικό Συμβούλιο για το Αφεντέλι

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου με μοναδικό θέμα την ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Μανώλη Παπουτσή σχετικά με την παραλία Αφεντέλι και λήψη απόφασης.Παράλληλα η Πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της αμμουδιάς-παραλίας Σκάλας Ερεσού καλεί σε κινητοποίηση έξω από τον χώρο όπου θα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρει τα εξής «Αύριο όλοι οι δρόμοι του αγώνα υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού οδηγούν στο δημοτικό συμβούλιο στην Αγία Παρασκευή στις 18.30. Είναι η ώρα των αποφάσεων ευθύνης του δήμου απέναντι στην βούληση μιας Ερεσού που θα σταθεί σύσσωμη έχοντας μαζί της και όλο τον κόσμο που την επισκέπτεται από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Εκεί θα τοποθετηθούμε δομημένα με αιτήματα, έχοντας δίπλα μας μηχανικούς και δικηγόρους μέλη του αγώνα μας. Δεν δεχόμαστε καμία επιπλέον καθυστέρηση στο ζήτημα, κανέναν άλλο εμπαιγμό. Απαιτούμε ΛΥΣΗ με αποφάσεις που θα υλοποιηθούν από την Δευτέρα το πρωί. Που δεν θα επιτρέψουν να συνεχίζει το χωριό να είναι απροστάτευτο στις ορέξεις ενός ιδιώτη που για το δικό του συμφέρον έχει βάλει στόχο να θυσιάσει το περιβάλλον, την κοινωνική συνοχή και την τοπική οικονομία του τόπου μας.

Αν η Ερεσός, ένα κεφαλοχώρι της Δυτικής Λέσβου με τόσο μεγάλη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά αλλά και τόσο μεγάλη αναγνωσιμότητα διεθνώς αγνοηθεί, τότε κακό του κεφαλιού σας.

Η παραλία μας θα σωθεί πάντως. Θα κάνουμε τα πάντα, ότι χρειαστεί κινηματικά, πολιτικά, νομικά, επικοινωνιακά. Επίσης από Δευτέρα πρωί.
Ούτε σκέψη για τσιμέντα πάνω στην παραλία - Καμία παρέμβαση από το δρόμο και κάτω.Ούτε βήμα πίσω»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ