× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στελεχώνεται το Αστυνομικό Τμήμα της Αντισσας

Ενδιαφέρον από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ικανοποίηση των αιτημάτων της Κοινότητας Άντισσας. Ενέργειες από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Δημοσίευση 30/3/2022

Στελεχώνεται το Αστυνομικό Τμήμα της Αντισσας

Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον από βουλευτές του νησιού μας  καθώς και φορείς ,όπως η Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,στην επιστολή διαμαρτυρίας που τους κοινοποιήθηκε για το θέμα της αποψίλωσης δημοσίων υπηρεσιών της κοινότητας Άντισσας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Αστυνομικό Τμήμα Άντισσας στελεχώθηκε ήδη από 4 καινούργιους αστυνομικούς από Α.Τ Καλλονής ,οι οποίοι μέχρι την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης θα εκτελούν υπηρεσίες στο Α.Τ Άντισσας. 

«Πέρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Ιωάννη Μπουρνού ο οποίος υπέβαλε ερώτημα στη Βουλή, σημειώνεται στην ανακοίνωση της κοινότητας Άντισσας, για την κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες του χωριού μας ,την Κυριακή 27 Μάρτη μας επισκέφτηκε,στα πλαίσια της εξόρμησης της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του Κ.Κ.Ε, η βουλευτής του κόμματος και βουλευτής Λέσβου κ.Μαρία Κομνηνάκα , συνοδευόμενη από τον γραμματέα της Τ.Ε. κ.Κώστα Ρήγα .Άκουσαν και έλαβαν την αγανάκτηση των Αντισσαίων από την εντινόμενη ακρίβεια που προστίθεται στα προβλήματα του χωριού από την υποστελέχωση σε υπηρεσίες σύμφωνα με την επιστολή που της κοινοποιήθηκε.Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο του χωριού μας κ.Κυριάκο Καραμιχαήλ,που επιβεβαίωσε τα προβλήματα των κατοίκων και των γύρω χωριών.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και των υπολοίπων φορέων, ώστε οι δημόσιες υπηρεσίες της Άντισσας να μπορούν να παρέχουν πλήρως την ποιότητα υπηρεσιών που χρειάζονται οι κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού μας». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει η Παναγιά Κρυφτή στο Παλαιοχώρι

Την Δευτέρα 13 Μαΐου με ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγιά Κρυφτή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου λέμε όχι στις ακροδεξιές δυνάμεις»

Ανακοίνωση του κόμματος «Κόσμος» για την ημέρα της Ευρώπης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα βρόντηξε» ο Γιώργος Αυγουστίδης από την Αναπτυξιακή του δήμου Μυτιλήνης

Παραίτηση με αιχμές από τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δεν επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι covid της Μυτιλήνης

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους για προσωρινή παραμονή στις θέσεις τους έως ότου γίνει η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Μακάβριο εύρημα

Εντοπίστηκε σωρός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη ακτή της Σκάλας Συκαμιάς
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης