× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Δεν στήριξε την Καλογήρου η τοπική ΝΔ»

Στον βουλευτή Χαράλαμπο Αθανασίου επέρριψε ευθύνες ο Παύλος Βογιατζής μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Ν»

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 27/5/2019

«Δεν στήριξε την Καλογήρου η τοπική ΝΔ»

«Αναμενόμενο το αποτέλεσμα της κ. Καλογήρου όταν γίνεται ένας εμφύλιος πόλεμος και όχι καθαρός πόλεμος, είναι αναμενόμενο ότι θα μοιραστούν (σ.σ. οι ψήφοι)» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Βογιατζής, πρώην βουλευτής της ΝΔ και με τεράστια εμπειρία και θέσεις στην αυτοδιοίκηση, στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Ν» σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, κάνοντας λόγο για παράσταση νίκης και στις εθνικές εκλογές που αναμένονται σε έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παύλος Βογιατζής δεν… μάσησε τα λόγια του, άσκησε δριμεία κριτική στην τοπική ΝΟΔΕ ότι απλώς αναπαράγει ανακοινώσεις του βουλευτή κ. Αθανασίου, χωρίς να στηρίζει ολόψυχα την κ. Καλογήρου και επέρριψε ευθύνες στον κ. Αθανασίου αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της συνέντευξης του ΠΑΥΛΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ.

«Εγώ περίμενα τα πάει καλύτερα (σ.σ. η κ. Καλογήρου) γιατί ήταν ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός με ανθρώπους που ήταν στην αυτοδιοίκηση και έναν συνδυασμό (σ.σ. του κ. Μουτζούρη) ο οποίος μαζεύει ό,τι μπορεί να μαζέψει, προκειμένου να διεκδικήσει την εξουσία της Περιφέρειας» επεσήμανε. Ο κ. Βογιατζής θεωρεί ότι στον β’ γύρο η κ. Καλογήρου θα πάει καλά, «αρκεί η ΝΔ να τη στηρίξει πραγματικά», ξεκαθαρίζοντας ότι «όταν λέω να τη στηρίξει εννοώ την τοπική Νέα Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί, όπως είπε «το κόμμα έχει κάνει ξεκάθαρη επιλογή να στηρίξει τη ΝΔ». Από κει και πέρα, η τοπική ΝΔ «οφείλει να τη στηρίξει. Γιατί αλλιώς είναι ατιμία. Από τη μία να φαίνεται ότι τη στηρίζει και από την άλλη να την καταπολεμά. Εγώ το έζησα στα χωριά που πήγα, τον διχασμό που υπάρχει μέσα στον χώρο μας, και ξέρετε αυτό θα μεταφερθεί και στις βουλευτικές εκλογές και θα μεταφερθεί και στους υποψηφίους».

«Να μην είναι μέλος της ΝΔ, αλλιώς»

«Να είναι ξεκάθαρο ότι όποιο κομματικό στέλεχος συμμετέχει σε πόλεμο εναντίον της κ. Καλογήρου, σταματάει να είναι και κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Είτε είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ, είτε είναι βουλευτής είτε είναι υποψήφιος βουλευτής, είτε είναι ο,τιδήποτε» υπογράμμισε ο Π. Βογιατζής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ΝΔ βέβαια αυτό που είχε ως στόχο το πέτυχε, να μπει ο γαλάζιος χάρτης στο Βόρειο Αιγαίο. Αλλά από κει και πέρα αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι, ο καθένας μας πρέπει να βάλει το χέρι στην καρδιά και να ψηφίζει αυτόν που υποδεικνύεται» σχολίασε. «Και ο εκλεγμένος πάντοτε είναι αυτό που λέει το καταστατικό της ΝΔ ότι είναι και υποψήφιος, εκτός αν έχει απάτες σε βάρος του δημοσίου κλπ»   

«Εξαιρετική η προεκλογική της Καλογήρου»

Την προεκλογική στάση της κ. Καλογήρου εκθείασε ο Π. Βογιατζής, χαρακτηρίζοντάς την, εξαιρετική: «Αν ήμουν εγώ στη θέση της θα απαντούσα και πολύ ηχηρά. Εκείνη διάλεξε το σωστο νομίζω. Είναι πολύ άδικο όμως να αισθάνεσαι ότι σε πολεμά το ίδιο σου το κόμμα» και της έδωσε συγχαρητήρια για την καρτερικότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχει ΝΟΔΕ στη Λέσβο;»

Μεταξύ άλλων, ο Π. Βογιατζής αναρωτήθηκε: «Υπάρχει ΝΟΔΕ στη Λέσβο;» Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω δει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν διάφορες θέσεις πιο κοντά στη Χρυσή Αυγή, ελάχιστα έχω δει να μιλούν πολιτικά. Συνήθως μεταφέρουν τα δελτία Τύπου του βουλευτή μας, αλλά δεν είναι ΝΟΔΕ αυτό. Η ΝΟΔΕ πρέπει να παράγει πολιτική, εδώ δεν παράγει πολιτική».

Για το γεγονός ότι στο χωριό του κ. Αθανασίου την Αγ.Παρασκευή κατέγραψε υψηλότερο ποσοστό ο κ. Μουτζούρης, ο Π. Βογιατζής σχολίασε: «Νομίζω ότι και στις προηγούμενες εκλογές είχε βγάλει μεγαλύτερο ποσοστό ο Νάσος Γιακαλής (σ.σ. με την κ. Καλογήρου της ΝΔ αντίπαλο), τον οποίο ψιλοϋποστήριζε ο κ. Αθανασίου με τον ίδιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι είναι ο απόλυτος άρχων της Αγίας Παρασκευής, δεν χωρά αμφιβολία».  

Το μήνυμά του για τους ψηφοφόρους της ΝΔ την ερχόμενη Κυριακή είναι να ψηφίσουν τη Χριστιάνα Καλογήρου.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου