× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

4ος ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας

Μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγω κορονοϊού επιστρέφει ο αγώνας που έγινε θεσμός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/4/2022

4ος ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας

Μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγω κορονοϊού ο 4ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας ξαναχτυπά! Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους σας προσκαλεί στον 4ο Ποδηλατικό Μαραθώνιο Γέρας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00 από την πλατεία του Μεσαγρού σε μία διαδρομή που κρίνει και τον πρωταθλητή Λέσβου στο LESVOS GRAND PRIX MTB 2021.Τα πρώτα 22 χλμ θα έχουν “ΠΟΡΤΑ” με χρονικό σε 2 ώρες και 15 λεπτά.Εκείνοι που θα περάσουν εμπρόθεσμα θα χρειαστεί να διανύσουν ακόμα 15 χλμ μέχρι τον τερματισμό.Όσοι δεν θα προλάβουν να καλύψουν την πρώτη διαδρομή στον προβλεπόμενο χρόνο θα καταταχθούν και θα βαθμολογηθούν κανονικά με την σειρά που θα περάσουν την “ΠΟΡΤΑ” της διαδρομής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ