× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μαμάκο στον β’ γύρο ενάντια στη μαυρίλα Κύτελη»

Σημεία και Τέρατα κατήγγειλε ο Κώστας Αστυρακάκης στο ραδιόφωνο του «Ν» για τους υποψήφιους του κ. Κύτελη ότι στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 29/5/2019

«Μαμάκο στον β’ γύρο ενάντια στη μαυρίλα Κύτελη»

Χωρίς κανέναν αστερίσκο και με απόλυτη ομοφωνία η δημοτική παράταξη του Κώστα Αστυρακάκη που λαμβάνει 3 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης με 8,54% στο 100% της ενσωμάτωσης και 2.334 ψήφους, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό μας σταθμό στους 99 στα fm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε σε ΒΙΝΤΕΟ όλη τη συνέντευξη του Κώστα Αστυρακάκη στο στούντιο του «Ν»

«Αν εξαιρέσεις την σαρωτική επικράτηση του κ. Κύτελη, όλοι οι υπόλοιποι κινηθήκαμε πολύ κοντά και ήταν θέμα των τελευταίων ημερών και λεπτομερειών το ποιος θα βγει δεύτερος» σχολίασε αρχικά ο κ. Αστυρακάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στον Δήμο Μυτιλήνης.

«Πήραμε τρεις έδρες, όσες πήρες και το ιστορικό κόμμα του νησιού του ΚΚΕ» σχολίασε ο κ. Αστυρακάκης εκτιμώντας από την άλλη ότι ήταν χαμηλό το ποσοστό. «Εγώ δούλευα μέρα- νύχτα, ασχολούμουν με τα ζητήματα του πολιτισμού και την αξιοποίησή του στο εξωτερικό, το αντιστάθμισμα της μείωσης του τουρισμού με τις σχέσεις μας με τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. Αυτό δεν με άφησε να πιάσω τον σφυγμό ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα για τον κ. Αστυρακάκη ήταν ότι δεν πείστηκε ο κόσμος για το θέμα του προσφυγικού: «Εδώ και τρία χρόνια γίνονταν μια δουλειά φθοράς από κάποιους προς τη Δημοτική Αρχή, κατασκευή πραγμάτων δήθεν με αντιπάλους τους μετανάστες ή τους αλληλέγγυους. Δυσφημίστηκαν οι έννοιες της αλληλεγγύης και του πατριωτισμού. Δημιουργούνταν στείρες αντιπαραθέσεις που εκμεταλλεύονταν τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών και όχι διάλογος για λύσεις του προβλήματος.

Σε 40 παρόντες της παράταξης, αλλά και τους απόντες με τους οποίους επικοινώνησε ο κ. Αστυρακάκης, «ομόφωνα αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον συνδυασμό του κ. Μαμάκου. Θα συνεργαστούμε μαζί και θα προσπαθήσουμε στις λίγες μέρες που έχουμε να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τη σημασία»

Ο κ. Αστυρακάκης έκανε λόγο για δυνάμεις της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής που στηρίζουν τον κ. Κύτελη εμφανώς. Επίσης ότι δηλωμένος της Χρυσής Αυγής υποψήφιος του κ. Κύτελη έκανε ακραιφνείς παρεμβάσεις σταυρώνοντας ψηφοδέλτια σε εκλογικό Τμήμα παρούσας δικαστικού αντιπροσώπου και της αδερφής του κ. Αστυρακάκη, χωρίς να παρεμβαίνουν ορθώς οι αρμόδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε σε ΒΙΝΤΕΟ όλη τη συνέντευξη του Κώστα Αστυρακάκη στο στούντιο του «Ν»

Η απόφαση της «Επανεκκίνησης»

Την Τρίτη 28 Μαΐου  στις 19:30 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ,  συγκεντρώθηκαν τα μέλη του. Υπήρξε εισήγηση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κώστα Αστυρακάκη και έγινε αποτίμηση του πρώτου γύρου των εκλογών. Τοποθετήθηκαν τα περισσότερα μέλη του συνδυασμού, αντάλλαξαν απόψεις για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή και ακολούθησε ψηφοφορία. Μεταξύ σαράντα μελών του  συνδυασμού, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τη στήριξη του ψηφοδελτίου του Μιχάλη Μαμάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι έδειξαν πίστη για το αποτέλεσμα και τη διάθεση  να αγωνιστούν προκειμένου ο Δήμος να μην διοικηθεί από ακραίους που με τη συμπεριφορά τους τα προηγούμενα χρόνια, δίχασαν την τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης στη Λέσβο

Το πρόγραμμα συναντήσεων και η κεντρική ομιλία για τις ευρωεκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος»

Ο πολιτικός φορέας ΚΟΣΜΟΣ και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πέτρος Κόκκαλης και Βασιλική Γραμματικογιάννη έστειλαν ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ε. του ΚΚΕ Κώστα Ρήγα στον Συνοικισμό

Η Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα «Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μάη στις 7 το απόγευμα στην Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σε συνάντηση της ΚΕΔΕ ο Παναγιώτης Χριστόφας

Συμμετείχε σε συζητήσεις με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας
ΥΓΕΙΑ

SOS από τη Διεύθυνση Υγείας για την Αφρικανική σκόνη

Οδηγίες στους κατοίκους του βορείου Αιγαίου για την περίπτωση μεταφοράς σκόνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑ

Έσωσε τη ζωή 30χρονου στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Αρχιφύλακας εν ώρα υπηρεσίας ανέλαβε δράση το απόγευμα της Δευτέρας- Γιατί δεν υπήρχε γιατρός;
ΘΕΑΤΡΟ

«Στο μέλλον» της Ντέπης Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο Artοποιώ

Σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Παπλωματά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σήμερα Τετάρτη το πρωί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στους «Blue Champions» της Ευρώπης η εταιρία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η SciDrones IKE αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού θαλάσσιων απορριμμάτων με την χρήση drones και τεχνητής νοημοσύνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποζημίωση 45.000 ευρώ για το κολυμβητήριο στα Θέρμα που δεν έγινε ποτέ!

Ο Δήμος Μυτιλήνης μετά τη διάλυση της εργολαβίας το Νοέμβριο του '22 με υπαιτιότητά του, θα πληρώσει αποζημίωση στην τεχνική εταιρεία που εκτελούσε το έργο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ