× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Στηρίζουμε τον δημοκράτη Μαμάκο»

Ο βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης σχολίασε στο ραδιόφωνο του «Ν» τα εκλογικά αποτελέσματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2019

«Στηρίζουμε τον δημοκράτη Μαμάκο»

«Δεν επικοινωνήσαμε σωστά τη σημαντικότητα του Α’ Γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών», ανέφερε ο Γιώργος Πάλλης στο ραδιόφωνο του «Ν» στους 99 στα FM. «Και οι τρεις επικεφαλής που στηρίξαμε, σε Δήμο Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, αλλά και Περιφέρεια Β. Αιγαίου είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και αδικούνται από τα ποσοστά που πήραν. Όμως παίζουν ρόλο πολλά πράγματα».  Επίσης ο κ. Πάλλης ανέφερε, πάντως ότι δεν ήταν «και τόσο ελκυστικά τα σχήματα που στηρίξαμε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ΟΛΗ τη συνέντευξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΛΗ από το στούντιο του Νησιού

Εκθείασε από την άλλη τον Στρατή Ζαφείρη, υποψήφιο δήμαρχο στη Δυτική Λέσβο, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά «θα αποτελέσει παράγοντα εμπιστοσύνης, που θα υποστηρίξει τη συγκρότηση του νεοσύστατου δήμου και παράλληλα εγγύηση προς τους συμπολίτες μας ότι ο δήμος αυτός θα ορθοποδήσει».

Σε ό,τι αφορά το Β’ Γύρο των εκλογών, διευκρίνισε ότι στο Δήμο Δυτικής Λέσβου δεν θα υπάρξει επίσημη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ σε έναν εκ των δύο συνδυασμών, καλώντας ωστόσο τους πολίτες «να ψηφίζουν, αποφασίζοντας κατά συνείδηση» ποιον επιθυμούν για επόμενο δήμαρχο. Συμπλήρωσε, δε, πως «το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αντίποδα, ο βουλευτής Ν. Λέσβου με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόλυτα ξεκάθαρος για την προσεχή εκλογική μάχη στο Δήμο Μυτιλήνης: «Η στήριξη προς τον Μιχάλη Μαμάκο πρέπει να υπάρξει για δύο λόγους. Διότι είναι ξεκάθαρο ότι στο σχήμα του κ. Κύτελη είναι μια συνεργασία δεξιάς με ακροδεξιά και σε τέτοια σχήματα πρέπει να τηρούμε δημοκρατική στάση. Και ο Μιχάλης Μαμάκος είναι δημοκράτης.»

Χαρακτήρισε μάλιστα τη διαφορά «αναστρέψιμη», επισημαίνοντας: «Παρότι ο κ. Κύτελης, τον οποίο συγχαίρω, έχει μια παράσταση νίκης με το εξαιρετικό ποσοστό του Α’ Γύρου, το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό. Ακόμα και αν δεν είναι, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ένα συνδυασμό που έχει μέσα τους ακροδεξιούς να ισχυρίζονται ότι είναι η καθολική δύναμη του τόπου μας.»

Σε ό,τι αφορά τις εθνικές εκλογές δήλωσε παρών και μάλιστα θεωρεί ότι είναι χρέος του να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα διαπίστωσε έλλειμμα επικοινωνιακής πολιτικής από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ τοπικά αναφορικά με τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ, το μεταφορικό ισοδύναμο και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ΟΛΗ τη συνέντευξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΛΗ από το στούντιο του Νησιού

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης στη Λέσβο

Το πρόγραμμα συναντήσεων και η κεντρική ομιλία για τις ευρωεκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος»

Ο πολιτικός φορέας ΚΟΣΜΟΣ και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πέτρος Κόκκαλης και Βασιλική Γραμματικογιάννη έστειλαν ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ε. του ΚΚΕ Κώστα Ρήγα στον Συνοικισμό

Η Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα «Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μάη στις 7 το απόγευμα στην Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σε συνάντηση της ΚΕΔΕ ο Παναγιώτης Χριστόφας

Συμμετείχε σε συζητήσεις με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας
ΥΓΕΙΑ

SOS από τη Διεύθυνση Υγείας για την Αφρικανική σκόνη

Οδηγίες στους κατοίκους του βορείου Αιγαίου για την περίπτωση μεταφοράς σκόνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑ

Έσωσε τη ζωή 30χρονου στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Αρχιφύλακας εν ώρα υπηρεσίας ανέλαβε δράση το απόγευμα της Δευτέρας- Γιατί δεν υπήρχε γιατρός;
ΘΕΑΤΡΟ

«Στο μέλλον» της Ντέπης Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο Artοποιώ

Σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Παπλωματά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σήμερα Τετάρτη το πρωί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στους «Blue Champions» της Ευρώπης η εταιρία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η SciDrones IKE αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού θαλάσσιων απορριμμάτων με την χρήση drones και τεχνητής νοημοσύνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποζημίωση 45.000 ευρώ για το κολυμβητήριο στα Θέρμα που δεν έγινε ποτέ!

Ο Δήμος Μυτιλήνης μετά τη διάλυση της εργολαβίας το Νοέμβριο του '22 με υπαιτιότητά του, θα πληρώσει αποζημίωση στην τεχνική εταιρεία που εκτελούσε το έργο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ